Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie

Woonbeton

De woonbeton vloer in huis

Cement gebonden gietvloer is een minerale cement gebonden emulsie en speciaal ontwikkeld is voor het maken van een industriële of decoratieve betonvloer. Door de unieke samenstelling is het in combinatie met vloerverwarming trekvast en slijtvast en daardoor erg duurzaam.

De cement gebonden gietvloer kan op vrijwel alle egale vlakke ondergronden aangebracht worden, Bijvoorbeeld op cement dekvloer, anhydrietvloer of over een bestaande tegelvloer. Waarom zou u de basisvloer verwijderen als dat juist een goede basis is voor het smeren van een nieuwe afwerkvloer.

Cement gebonden gietvloer wordt op een ambachtelijk wijze aangebracht, en naar een aantal dagen geschuurd, gepolijst en geïmpregneerd In een mat of glanzende uitstraling.

De cement gebonden gietvloer wordt door het polijsten krasvast, stofvrij en veel gemakkelijker te onderhouden dus GEEN onnodige vervuiling in het beton oppervlak.

Door zijn bekende vloerlijnen, wolken en kleurnuances en het ambachtelijk handwerk van de applicateur is geen enkele Woonbeton vloer hetzelfde. Uw woonbetonvloer is uniek en stijlvol. 

Cement gebonden gietvloer geeft hierbij een moderne uitstraling en is goed te combineren met diverse moderne en klassieke houten parket vloeren en meubels.

Cure protector

Cure protector is een hoog geavanceerd impregneer van kalium- en lithiumsilicaat voor het verharden en versterken van het beton oppervlak en mineralen, zoals betoncement en terrazzo. Cure protector zorgt in combinatie met schuren en polijsten voor een betere zuurbestendigheid en minder indringen van vloeistoffen wat bevorderlijk is voor het Superfloor proces en gepolijste betonvloeren.

Mortex woonbeton

Duurzaam design met unieke eigenschappen op uw vloer

Mortex is een hoogwaardige, naadloze en waterdichte betonlook afwerking voor uw vloer, wanden en diverse meubels. Mortex is een product op basis van cement en een speciaal ontwikkelde hars. Hierdoor is het product sterk, flexibel en zeer onderhoudsvriendelijk. De laklaag die bij de Mortex woonbeton wordt aangebracht dient enkel ter bescherming tegen vuilaanslag, hetgeen Mortex woonbeton zeer onderhoudsvriendelijk maakt. Bovendien is Mortex woonbeton een uiterst duurzame toepassing voor elke ruimte in uw woning of bedrijf.

Unieke eigenschappen van Mortex woonbeton

  • Van nature waterdicht
  • Bestaat uit natuurlijke en 100% milieuvriendelijke materialen
  • Zeer goed reinigbaar en onderhoudsvriendelijk
  • Naadloos, schimmelvrij en scheuroverbruggend
  • Moderne betonlook uitstraling met grenzeloze designmogelijkheden
  • Geschikt voor elke ruimte in uw huis of bedrijf

Albano Vloertechniek smeert woonbeton vloeren in diverse soorten sfeerkleuren zowel in industrieele als decoratieve uitstraling. Voor het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar op 026-3259435 of voor rechtstreeks contact op 06-11318433.

Afspraak?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
    Bekijk Referenties