Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Marmoleumvloer verwijderen

Vakkundig en snel Marmoleumvloer laten verwijderen

Het verwijderen van een marmoleumvloer of linoleumvloer is een tijdrovende opgave waarvoor veel kennis en ervaring nodig is. Dit soort vloeren liggen namelijk verlijmd op een egalisatievloer. Voor het verwijderen van marmoleum of linoleumvloeren maken we gebruik van onze ride-on zitvloerstripper. Deze machine past door vrijwel iedere deuropening en voorkomt beschadigingen aan de egalisatievloer.

Professioneel vloeren verwijderen

Albano Vloeren Arnhem heeft ruime ervaring met het verwijderen van verschillende marmoleumvloeren. Het verwijderen van oneffenheden zoals resterende lijmresten op de ondervloer, kan direct door ons worden uitgevoerd. Doordat wij in het bezit zijn van verschillende soorten professionele schuurmachines die wij in combinatie met industriële stofafzuigsystemen gebruiken, kunnen wij resterende lijmresten stofvrij en snel verwijderen.

Ook als de bestaande egalisatievloer niet gespaard kan blijven, kunt u het egaliseren aan ons overlaten. Een afgewerkte vloer van egaline is steeds vaker een vereiste voor het leggen van een nieuwe vloer.

 

U kunt bij ons ook terecht voor:

Oude vloer vervangen voor een nieuwe vloer

Wilt u uw oude vloer verwijderen en hierna een nieuwe vloer leggen? Bij Albano Vloeren kunt u niet alleen terecht voor het verwijderen van de vloer, maar ook voor een compleet nieuwe vloer. Wij hebben een uitgebreid assortiment parketvloeren, pvc vloeren, betonvloeren en terrazzovloeren. Onze vakmensen helpen u graag met het realiseren van uw droomvloer.

Neem gerust contact met ons op (via het formulier, telefonisch of per mail) of kom langs in onze showroom in Arnhem.

Meer over vloeren

Meer informatie nodig?

Contact