Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Parketvloer verwijderen

Albano Vloeren neemt het werk uit handen Parketvloer laten verwijderen

Het verwijderen van een parketvloer is een specialistische klus. Vaak ligt de parketvloer namelijk gespijkerd en verlijmd op een spaanplaat. Hierdoor is de klus enkel uit te voeren met professionele apparatuur. Albano Vloeren Arnhem werkt met gespecialiseerde, bemande apparatuur om uw oude parketvloer snel en accuraat te verwijderen!

video: parketvloer verwijderen

Jarenlange ervaring met het verwijderen van parketvloeren

De vakmannen van Albano Vloeren Arnhem hebben ruime ervaring met het verwijderen van verschillende parketsoorten en hardhouten vloeren. Het verwijderen van oneffenheden zoals resterende houtresten en dikke lijmresten op de ondervloer, kan direct door ons worden uitgevoerd. Doordat wij in het bezit zijn van verschillende soorten professionele schuurmachines die wij in combinatie met industriële stofafzuigsystemen gebruiken, kunnen wij resterende lijmresten stofvrij en snel verwijderen.

Wilt u na het verwijderen van de parketvloer een egalinelaag laten aanbrengen? Ook het egaliseren kunt u aan ons overlaten. Een afgewerkte vloer van egaline is steeds vaker een vereiste voor het leggen van een nieuwe vloer.

 

Efficiënt werken met de vloerstripper

Voor het verwijderen van parketvloeren of houten vloeren maken wij gebruik van onze zit-vloerstripper. De stofontwikkeling blijft hierdoor zeer beperkt en er wordt zo goed als geen geluidsoverlast veroorzaakt. Bij gebruik van de zit-vloerstripper raakt de ondervloer weinig tot niet beschadigd. U bespaart hiermee onnodige en vaak hoogoplopende kosten.

 

 

 

U kunt bij ons ook terecht voor:

Oude vloer vervangen voor een nieuwe vloer

Wilt u uw oude vloer verwijderen en hierna een nieuwe vloer leggen? Bij Albano Vloeren kunt u niet alleen terecht voor het verwijderen van de vloer, maar ook voor een compleet nieuwe vloer. Wij hebben een uitgebreid assortiment parketvloeren, pvc vloeren, betonvloeren en terrazzovloeren. Onze vakmensen helpen u graag met het realiseren van uw droomvloer.

Neem gerust contact met ons op (via het formulier, telefonisch of per mail) of kom langs in onze showroom in Arnhem.

Meer over vloeren

Meer informatie nodig?

Contact