Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

PVC vloer verwijderen

Wij nemen het werk uit handen PVC vloer laten verwijderen

Het verwijderen van een pvc vloer is een zware en tijdrovende klus. Tegenwoordig liggen pvc vloeren verlijmd op een egalisatievloer. Dit maakt het verwijderen van de pvc vloer enkel nog uit te voeren met professionele machines. Albano Vloeren Arnhem werkt met gespecialiseerde, bemande machines om uw oude vloer snel en accuraat te verwijderen!

CONTACT OP NEMEN

Jarenlange ervaring met verwijderen PVC vloeren

Wij hebben een ruime ervaring met het verwijderen van verschillende  pvc-vloeren. Het verwijderen van oneffenheden zoals resterende lijmresten op de ondervloer, kan direct door ons worden uitgevoerd. Doordat wij in het bezit zijn van verschillende soorten professionele schuurmachines die wij in combinatie met industriële stofafzuigsystemen gebruiken, kunnen wij resterende lijmresten stofvrij en snel verwijderen.

Ook als de bestaande egalisatievloer niet gespaard kan blijven, kunt u het egaliseren aan ons overlaten. Een afgewerkte vloer van egaline is steeds vaker een vereiste voor het leggen van een nieuwe vloer.

 

Neem contact op

U kunt bij ons ook terecht voor:

Oude vloer vervangen voor een nieuwe vloer

Wilt u uw oude vloer verwijderen en hierna een nieuwe vloer leggen? Bij Albano Vloeren kunt u niet alleen terecht voor het verwijderen van de vloer, maar ook voor een compleet nieuwe vloer. Wij hebben een uitgebreid assortiment parketvloeren, pvc vloeren, betonvloeren en terrazzovloeren. Onze vakmensen helpen u graag met het realiseren van uw droomvloer.

Neem gerust contact met ons op (via het formulier, telefonisch of per mail) of kom langs in onze showroom in Arnhem.

Meer over vloeren

Meer informatie nodig?

Contact