Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Tegelvloer verwijderen

Snel en vakkundig door onze professionals Tegelvloer en natuursteen laten verwijderen

Het verwijderen van een tegelvloer of natuursteen vloer is een zware, tijdrovende en bijna onmogelijke opgave. Vaak liggen dit soort vloeren gelijmd op de cementdekvloer of in de specie. In het laatste geval is het verwijderen van een tegelvloer of natuursteen vloer zelf onmogelijk te doen en enkel nog uit te voeren met professionele machines.

Albano Vloeren Arnhem werkt met gespecialiseerde, bemande machines om uw oude vloer snel en accuraat te verwijderen! Wij hebben een ruime ervaring met het verwijderen van verschillende hardstenen vloeren.

CONTACT OP NEMEN

Professioneel gereedschap

Voor het verwijderen van tegelvloeren of natuursteen vloeren maken wij gebruik van onze ride-on zitvloerstripper. Dit voorkomt geluidsoverlast en de stofontwikkeling blijft hierdoor beperkt. Onze vloerstripper past door vrijwel elke deuropening. Bij gebruik van de zit-vloerstripper raakt de ondervloer weinig tot niet beschadigd. U bespaart hiermee onnodige en vaak hoogoplopende kosten voor het herstellen van de ondervloer.

Het verwijderen van oneffenheden zoals resterende lijmresten op de ondervloer, kan direct door ons worden uitgevoerd. Doordat wij in het bezit zijn van verschillende soorten professionele schuurmachines die wij in combinatie met industriële stofafzuigsystemen gebruiken, kunnen wij resterende lijmresten stofvrij en snel verwijderen.

Wij nemen de klus uit handen

Wilt u uw tegelvloer of natuursteenvloer laten verwijderen, het liefst snel en schoon, door een gespecialiseerd bedrijf? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag!

Wilt u een egalinelaag laten aanbrengen na het verwijderen van de hardstenenvloer? Ook het egaliseren kunt u aan ons overlaten. Een afgewerkte vloer van egaline is steeds vaker een vereiste voor het leggen van een nieuwe vloer.

U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen op telefoonnummer: 06-11318433. Uiteraard kunt u ook, nadat uw oude vloer is verwijderd, bij ons terecht voor een nieuwe vloer!

U kunt bij ons ook terecht voor:

Albano is uw vloerenspecialist in regio Arnhem Op zoek naar een nieuwe vloer?

Bij Albano Vloeren kunt u niet alleen terecht voor het verwijderen van de vloer, maar ook voor een compleet nieuwe vloer. Wij hebben een uitgebreid assortiment parketvloeren, pvc vloeren, betonvloeren en terrazzovloeren. Onze vakmensen helpen u graag met het realiseren van uw droomvloer. Neem gerust contact met ons op (via het formulier, telefonisch of per mail) of kom langs in onze showroom in Arnhem.

Meer over vloeren

Wat kunnen we voor u betekenen?

Over ons