Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Vloeronderhoud

Onderhoud van uw gepolijste betonvloer en Terrazzovloer Vloeronderhoud

Uw gepolijste betonvloer of terrazzovloer wilt u natuurlijk in goede conditie houden. Het onderhoud van dit soort vloeren kunt u op twee manieren doen:

  • Manueel onderhoud met een zachte bezem of vloermop en water;
  • Machinaal onderhoud met schrobmachine en HTC Diamond Cleaningpad en water.

Bij allebei de keuzes maakt u tijdens de schoonmaak geen gebruik van agressieve schoonmaakproducten. Vloeren die vervuild zijn met stof en zand eerst reinigen met de vloermop met water (eventueel steenzeep Glossprofi toevoegen).

Bij olie, vetten, lasvonken of bandenstrepen adviseren wij het product HTC Floorconditioner. Dit product heeft een onschadelijke PH-waarde van 7,8.

Periodiek vloeronderhoud met Diamond Cleaning Systeem

Het Diamond Cleaning Systeem is een manier voor het mechanisch behandelen en onderhouden van vloeren met behulp van microscopische diamant segmenten. Albano Vloeren Arnhem maak gebruik van het Diamond Cleaning Systeem dat wordt toegepast bij terrazzovloeren en betonvloeren.

Het periodiek vloeronderhoud kan Albano Vloeren ook voor u verzorgen. U kunt direct telefonisch een afspraak maken op 06 11 31 84 33 of mail ons.

Stain Protector

Een gepolijste betonvloer en terrazzovloer is eenvoudig schoon te houden. Olie, vetten, vuil water en bandensporen kunnen bij het dagelijks schoonmaken van de betonvloer makkelijk verwijderd worden. Door het aanbrengen van Stain Protector creëert u een olie- en waterafstotend  oppervlak, waardoor de onderhoudskosten extreem zullen afnemen. Stain Protector is te verwerken op diverse vloeroppervlakken zoals terrazzo en betonvloeren.

Meer over vloeronderhoud