Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Vloerrenovatie

Parketvloer renovatie Het renoveren van parketvloeren

De parketvloeren van Albano Vloeren Arnhem zijn duurzame vloeren en gaan een levenslang mee. Dit betekent dat als u na vele jaren een aanbouw of verbouwing realiseert, wij zonder problemen hetzelfde type parket kunnen aanhelen en door leggen. In bijna al het renovatiewerk is maat- en precisiewerk een zeer belangrijke factor, het is dan ook belangrijk om de situatie bij u thuis of op uw werkomgeving ter plaatse te beoordelen en te bespreken wat de wensen en mogelijkheden zijn.

Wij hebben jarenlange ervaring met het renoveren van diverse houten vloeren, pvc vloeren en betonvloeren. Onze parketspecialisten denken graag met u mee om tot de beste oplossing te komen.

Schadeherstel van parketvloeren en houten vloeren Renovatie van parketvloeren en houten vloeren

Vaak is het herstellen van brand- en waterschades een tijdrovende klus. Ook door het wegbreken van een open haard of een aanbouw, waardoor de parketvloer aangeheeld moet worden, komt doorgaans vakmanschap om de hoek kijken. Albano Vloeren uit Arnhem heeft alle vloerrenovatie technieken in huis om alle soorten parketvloeren en houten vloeren te herstellen of aan te helen. U moet hierbij denken aan het vervangen van onherstelbare parketdelen, bijvoorbeeld na het verwijderen van een open haard of keukenblok of na brand- en waterschade. Na de vloerrenovatie werkzaamheden is het meestal noodzakelijk om de gehele parketvloer stofvrij te schuren en te behandelen in de gewenste afwerking. Na de oplevering van uw parketvloer is het verschil tussen bestaand en nieuw parket niet meer te onderscheiden.

Vloerrenovatie van pvc vloeren PVC vloer renovatie

Kleine beschadigingen in de toplaag van een pvc-vloer zullen door indringen van vocht en vuil op den duur finest zijn. Indien de situatie het toe laat is het mogelijk om door ons de beschadigde pvc -stroken te laten vervangen, door de beschadigde stroken er uit te halen en nieuwe stroken te herplaatsen. De afwerking geschiedt met een transparante, slijtvaste toplaag in de glansgraad van het pvc. Als er door het wegbreken van een muur of open haard een stuk pvc-vloer aangeheeld moet worden, kan Albano Vloeren uit Arnhem dit voor u verzorgen. Ook als u een aanbouw heeft gerealiseerd kunnen wij voor u professioneel een nieuwe pvc-vloer aanleggen, zodat het verschil tussen bestaand en nieuw pvc niet meer te onderscheiden is.

Bij Albano Vloeren Arnhem kunt u terecht voor:

Albano Vloeren plaatst, renoveert en onderhoudt vloeren Toch op zoek naar een nieuwe vloer?

Is uw oude vloer toch aan vervanging toe? Bij Albano Vloeren kunt u niet alleen terecht voor het renoveren van uw bestaande vloer, maar ook voor een compleet nieuwe vloer als u dit wenst. Wij hebben een uitgebreid assortiment parketvloeren, pvc vloeren, betonvloeren en terrazzovloeren. Onze vloerspecialisten helpen u graag met het realiseren van uw wensen.

Wij kunnen het hele traject voor u verzorgen. Het verwijderen van de oude vloer, de ondergrond egaliseren en vervolgens een gloednieuwe vloer leggen.

Bezoek onze showroom in Arnhem om de mogelijkheden te bespreken voor uw woning of bedrijfspand.

Meer over vloeren

Wat kunnen we voor u betekenen?

Over ons