Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Betonvloer renovatie

Jarenlang plezier van uw betonvloer Een renovatiebeurt voor uw betonvloer

Ondanks het feit dat woonbeton zeer duurzaam is, zal het zo nu en dan nodig zijn om uw vloer te reinigen, behandelen of herstellen. U kunt bij ons wanneer nodig een renovatie inplannen. Wij hebben ruime ervaring met het behandelen en herstellen van betonvloeren.

Onze vloerspecialisten kunnen met de hulp van professionele machines uw betonvloer polijsten, egaliseren, schuren en opruwen. Zo zorgen we ervoor dat u weer lang kunt genieten van uw betonvloer.

Afspraak maken

Dienst Betonvloer polijsten

Het polijsten van een betonvloer is een bijzondere bewerkingstechniek wat zorgt voor: minder onderhoud, een hoge antislip werking en een natuurlijke uitstraling. Onze vloerspecialisten schuren de betonvloer allereerst, vervolgens wordt er een permanente impregnatietechniek aangebracht en wordt de betonvloer gepolijst tot een mat of glanzende afwerking. De betonvloer hoeft na deze behandeling nooit meer bestempeld te worden als grauw, vuil en onmogelijk schoon te maken. Een gepolijste betonvloer is ideaal voor intensief gebruik. Door de jaren heen is ons werk dan ook veelal terug te zien in onder andere: productielocaties, distributiecentra, scholen, ziekenhuizen, kantoorgebouwen, winkels, showrooms en garages.

Superfloor Platinum

Superfloor Platinum is het concept dat de beste glans geeft. De betonvloer wordt namelijk in meerdere stappen geschuurd. Dit zorgt ervoor dat bandensporen en andere verontreinigingen niet vast blijven zitten.

Superfloor Gold

Bij Gold wordt het beton minder diep geschuurd dan bijv. Platinum. Dit zorgt voor minder ballast aan het betonoppervlakte. De glans is vergelijkbaar met Platinum.

Superfloor Silver

Bij Silver wordt de betonnen vloer net zo diep geschuurd als bij Platinum, de vloer wordt echter niet gepolijst. Het Silver concept leent zich uitstekend voor vloeren met een matte uitstraling.

Superfloor Bronze

Bronze is het concept dat bestaat uit het kleinste aantal schuur- en polijststappen. De toplaag van het beton wordt gepolijst, maar niet weggeslepen. Dit proces versterkt de toplaag en creëert een glanzend oppervlak

Dienst Betonvloer schuren

Betonvloeren waar oude egalisatielagen, dikke epoxycoatingen, verf- of lak afwerkingen en hardnekkige lijmresten op vast zitten, zijn goed te verwijderen met onze diamantschuurmachines. Onze vloerspecialisten schuren met de roterende schuurmachines niet alleen uw betonvloer schoon, maar halen ook alle oneffenheden uit de betonvloer. Onze vloerspecialisten schuren probleemloos uw vloer schoon en zorgen voor een duurzaam eindresultaat.

Albano Vloeren Arnhem beschikt over moderne diamant schuurmachines die worden toegepast voor het polijsten van betonvloeren of voor andere onderstaande werkzaamheden:

  • Schoon schuren van verregende betonvloeren
  • Uitvlakken van de betonvloer
  • Verwijderen van lijmresten en verfresten
  • Verwijderen van loslatende of verouderde vloer coatings
  • Verwijderen van curing compounds
  • Schoon schuren van verontreinigde betonvloeren
  • Verwijderen van spaanslagen van de vlindermachine
  • Om een betere mechanische hechting te creëren van de betonvloer

Daarna is uw beton vloer direct gereed voor verdere vloerbewerkingen of als eindafwerking voor het bekleden van een nieuwe vloer.

Dienst Betonvloer opruwen

Het komt steeds vaker voor dat er een gedeelte van een betonvloer opgeruwd moet worden. Denk maar eens aan parkeergarages, buitenvloeren en hellingen. Het opruwen van de betonvloer zorgt ervoor dat deze antislip wordt. Het opruwen van een betonvloer is een vak apart, maar voor onze vloerspecialisten is dit dagelijks werk. Hierdoor beschikken ze over ruime kennis en ervaring en gaan ze met behulp van professionele machines snel en zorgvuldig te werk.

 

Dienst Schade aan uw betonvloer herstellen

Heeft u schade aan uw betonvloer? Albano Vloeren heeft de afgelopen jaren veel ervaring en kennis opgedaan met het herstellen van vloeren. De afgelopen jaren hebben we in opdracht van verzekeringsmaatschappijen, vloerfabrikanten, expertisebureaus en particulieren gewerkt. Na het opmaken van een taxatierapport maken wij per vloerschade op basis van onze expertise en vakmanschap de afweging of herstel mogelijk is of dat de vloer vervangen dient te worden. Wij streven ernaar de vloerschade snel en correct te herstellen. Albano Vloeren Arnhem beschikt over vakbekwame vloerspecialisten die regelmatig worden bijgeschoold om technieken te verfijnen en nieuwe ontwikkelingen te volgen. Bij Albano Vloeren bent u verzekert van een vloer waar u jaren lang van kan genieten.

Neem contact op

Andere renovaties: