Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie


Maatregelen Corona virus

Onze schowroom is open!

Beste klant,

Aangezien het corona virus op dit moment de hele wereld ontregelt heeft, hebben wij onderstaande maatregelen getroffen op advies van de overheid en RIVM t.a.v. onze dienstverlening om besmetting te voorkomen:

  • Onze showroom is ‘gewoon’ open. Wij hanteren onze gebruikelijke openingstijden
  • Wij schudden geen handen, maar ontvangen u met een glimlach
  • Wij houden gepaste afstand zoals voorgeschreven
  • Wij verzoeken iedere bezoeker aan onze showroom extra alert te zijn op persoonlijke hygiene. Hoest of niest in uw ellebogen of papieren zakdoek en betaal contactloos.
  • De uitvoerende werkzaamheden gaan conform afspraak
  • Wij komen alleen bij u op locatie als u of onze parketteurs geen corona – achtige klachten hebben. Onze parketteurs zullen op gepaste afstand van u blijven.

Wij verwelkomen u graag met een glimlach en een heerlijke kop koffie in onze showroom, zodat u onbezorgd en veilig kunt vloershoppen!

Wij stellen het echter wel zeer op prijs als u van te voren een afspraak met ons maakt, zodat wij van uw komst op de hoogte zijn en het aantal personen binnen onze showroom zo kunnen beperken.

Onze uitvoerende werkzaamheden door onze parketteurs gaan tot op heden volgens planning door, onder de voorwaarden die door de overheid en het RIVM gesteld zijn, voor onze medewerkers en uw gezondheid!

Wij hopen op uw begrip. Laten wij hier samen gezond uit komen!

Team Albano Vloeren