Skip to main content

BELANGRIJK: Ook in deze tijden blijft onze showroom geopend. Wel hanteren wij coronavirus maatregelen volgens de RIVM richtlijnen.

Meer informatie

Parket schuren

Stofvrij schuren van alle soorten houten vloeren en parketvloeren

Bij de aankoop van uw parketvloer, was u zeker onder de indruk van de mooie nerfstructuur, afwerking en de warme uitstraling die zo kenmerkend is van het hout. Deze mooie eigenschappen van uw parketvloer zijn voor u dan ook vooruitstrevend om te behouden. Dat kan zonder problemen als u de parketvloerrenovatie of het parketvloeronderhoud aan onze parketspecialisten toevertrouwt.

Het stofvrij schuren en afwerken van een nieuwe of bestaande houten vloer is een vak apart, maar voor de parketspecialisten van Albano Parket Arnhem is het hun dagelijks werk om nieuwe en bestaande parketvloeren professioneel stofvrij te schuren en te polijsten. De polijstbehandeling voor uw parketvloer is zeer  bepalend voor de gewenste afwerking die wordt toegepast. Onze parketspecialisten werken met de modernste schuurmachines en stofafzuigsystemen die veel worden toegepast in het bedrijfsleven, instellingen en particulieren waar stofvrij essentieel van belang is.

Voor het stofvrij schuren van uw parket vloer zijn er een aantal bewerkingstechnieken die variërend of noodzakelijk zijn voor uw gewenste afwerking, bijv:

  • Welke houtsoort moet er geschuurd worden
  • Hoeveel aantal schuurgangen moeten er toegepast worden
  • Spijkertjes drevelen en spijkergaatjes dicht voegen
  • Moeten de V-naden gefreest worden
  • Onherstelbare parketdelen vervangen
  • Welke polijstbehandeling moet er toegepast worden
  • Of welke afwerking is gewenst

Voor een juiste offerte opmaat kunt u het beste een afspraak maken met onze parketspecialisten.

Afspraak?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bekijk referenties