Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie

Parket vloeren

Parket is duurzaam, sfeerbepalend en toepasbaar in elk interieur. Parket heeft een gunstig effect voor een behaaglijk woon- of werkklimaat. Natuurlijk is parket trendgevoelig. Er is in de loop der jaren veel bij gekomen en soms veranderd aan kleuren, legpatronen en in houtsoorten. Toch blijft parket altijd tijdloos. Een parketvloer zoals we die honderd jaar geleden al legden, is nog steeds heel goed te combineren met een strakke, moderne inrichting, bijvoorbeeld in combinatie met woonbeton of pvc vloer.  Dat is de kracht van (ambachtelijk) parket. De enorme veelzijdigheid en de oneindige mogelijkheden in de ruim 40 houtsoorten waarin de patronen geleverd kunnen worden, kunnen we zeggen dat het aantal patronen oneindig is.

Albano Parket Arnhem verkoopt Parketvloeren die passen bij elke stijl

De parketvloeren van Albano Parket Arnhem zijn zeer goed te combineren in combinatie met vloerverwarming en/of vloerkoeling. Redenen genoeg voor u om te kiezen voor een parketvloer van Albano Parket Arnhem, gemaakt van duurzaam en natuurlijk materiaal.

Bij Albano Parket kunt u terecht voor:

Afspraak?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
  Ons aanbod Parketvloeren

  U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten parket vloeren. Blader hiernaast door ons aanbod van vloeren en bekijk deze voor meer informatie. Onze vloeren zijn:

  • Geschikt voor vloerverwarming en/of verkoeling
  • Gemaakt van duurzaam en natuurlijk materiaal
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, legpatronen en houtsoorten
  • Passend bij elke interieur stijl