Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie

2 laags parket

2-laags Houten vloer systemen

Met dit 2 laags systeem kunt u de sfeervolle karakteristieke eigenschappen van een traditionele parketvloer evenaren. Deze houten vloeren zijn een spijkerloze parketsysteem en is door de speciale opbouw van het systeem zeer geschikt om zowel zwevend als vast te leggen en dus uitermate geschikt voor projecten zoals showrooms, kantoren, danszalen, restaurants, schepen, musea of appartementen. Maar ook in uw woonhuis waar tijdsdruk een belangrijke rol speelt.

Het leggen van 2-laags houten vloeren

Dit 2-laags houten vloeren systeem kan rechtstreeks worden verlijmd op een anhydrietvloer of cementdekvloer. Dankzij de mes- en groefverbinding ontstaat een perfect passend resultaat. Deze 2 laags houten vloeren systeem zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zowel in 18 cm als 22 cm breed en in diverse patronen te leggen, zoals strook, visgraat, hongaarse punt en blokpaneel.

Eigenschappen

  • Authentieke en ruige uitstraling
  • Strek en slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Lange levensduur
  • Zeer stabiel
  • De natuurlijke werking is vrijwel uitgesloten
  • Ideale houten vloer oplossing in combinatie met vloerverwarming en/of vloerkoeling

Dempende ondervloeren

Albano Parket Arnhem beschikt over een ondervloersysteem die het comfort en de akoestiek van het lopen aanzienlijk bevorderd. Het materiaal is warmte isolerend, heeft een geluiddempende werking en de opgewekte spanning van de houten vloer ( b.v. 2-laags vloersysteem ) wordt aanzienlijk verminderd en naar de grond afgevoerd.

Door de goede dempende werking van de ondervloer constructie is dit systeem goed toe te passen in kantoren, vergaderruimtes, congreszalen, dansscholen en appartementen waar de akoestiek een belangrijke rol bepalend is. Deze dempende ondervloeren zijn gecertificeerd.

Afspraak?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
    Bekijk referenties