Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie

PVC vloeren

Doe een stap terug in de tijd en ga terug naar de dagen waarin elke plank hout was voorzien van een veelzeggende begaafde vakman. De timmerlieden schaafden de ruwe plekken van hout bij door het oppervlak met handgereedschap te bewerken. Deze traditionele schraaptechniek die met de hand wordt uitgevoerd, is de inspiratie voor onze collectie pvc-vloeren. Onze pvc-vloeren halen de specifieke eigenschappen van elke plank naar voren. Zij bootsen ook de kenmerkende nerven en patronen van natuurlijk timmerhout na. Het assortiment wordt geproduceerd in brede planken die de populairste maten van antiek hout imiteren. Pvc-vloeren passen bij elke stijl met een uniek karakter. Of u dus in een huis op het platteland woont , in een modern appartement of in een sjiek restaurant zit, een pvc-vloer past harmonieus in uw woning of werk omgeving.

Pvc-vloeren leggen wij in strook, visgraat en hongaarsepunt motief

Door zijn exclusieve en karaktervolle uitstraling  zijn onze pvc- vloeren goed te combineren met traditioneel parket. Denk bijvoorbeeld aan een band met bies. Onze parketspecialisten kunnen elk legpatroon en design voor u realiseren. Dit product heeft een ruime keus in designs, hierdoor heeft u keus genoeg om een moderne of klassieke vloer te kiezen wat bij uw persoonlijke interieur past. Decoratieve borders kunnen een unieke, eigentijdse look geven aan  elke design vloer. Het is een duurzaam product dat zowel in vochtige als in niet vochtige ruimtes te verwerken is.

Afspraak maken?

Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.