Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie

Vloerrenovatie

Het renoveren van vloeren

De parketvloeren van Albano Parket Arnhem zijn duurzame vloeren en gaan een levenslang mee. Dit betekent als u na vele jaren een aanbouw of verbouwing realiseert, kunnen wij zonder problemen hetzelfde type parket aanhelen en door leggen. In bijna alle renovatiewerk is maat- en precisiewerk een zeer belangrijke factor, het is dan ook belangrijk om de situatie bij u thuis of werk omgeving ter plaatse te beoordelen en te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Parketvloer renovatie Arnhem

Renovatie van parketvloeren en houten vloeren

Vaak is het herstellen van brand- en waterschades een tijd rovend hoofdstuk. Ook door het weg breken van een open haard of een aanbouw, waardoor de parketvloer aangeheeld moet worden, komt doorgaans vakmanschap om de hoek kijken. Albano Parket Arnhem heeft alle renovatie technieken in huis om alle soorten parketvloeren en houten vloeren te herstellen of aan te helen. U moet hierbij denken aan het vervangen van onherstelbare parketdelen, na het verwijderen van een open haard of keukenblok of na brand- en waterschade. Na de renovatie werkzaamheden is het meestal noodzakelijk om de gehele parketvloer stofvrij te schuren en te behandelen in de gewenste afwerking. Na de oplevering van uw parketvloer is het verschil tussen bestaand en nieuw parket niet meer te onderscheiden.

PVC vloer renovatie Arnhem

Renovatie van pvc vloeren 

Kleine beschadigingen in de toplaag van een pvc-vloer zullen door indringen van vocht en vuil op den duur finest zijn. Indien de situatie het toe laat is het mogelijk om door ons de beschadigde pvc -stroken te laten vervangen, door de beschadigde stroken er uit te halen en nieuwe stroken te herplaatsen. De afwerking geschiedt met een transparante, slijtvaste toplaag in de glansgraad van het pvc. Als er door het wegbreken van een muur of open haard een stuk pvc-vloer aangeheeld moet worden, kan Albano Parket Arnhem dit voor u verzorgen. Ook als u een aanbouw heeft gerealiseerd kunnen wij voor u professioneel een nieuwe pvc-vloer aanleggen, zodat het verschil tussen bestaand en nieuw pvc niet meer te onderscheiden is.

Bij Albano Parket Arnhem kunt u terecht voor:

Afspraak?

Heeft u specifieke vragen of zoekt u naar professionele oplossingen, dan is het verstandig om geheel vrijblijvend een afspraak met een van onze vloerspecialisten te maken.