Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie

Schadeherstel

Uw partner in het herstellen van vloerschade

Heeft u schade aan uw parketvloer, houten vloerdelen, laminaat, linoleum of pvc vloer? Albano Parket Arnhem verzorgt in opdracht van verzekeringsmaatschappijen, vloerfabrikanten, expertisebureaus en particulieren de meest uiteenlopende schades aan vloeren zoals:

  • Brandschade
  • Waterschade
  • Rookschade
  • Inbraakschade
  • Verhuisschade

Na het opmaken van een taxatie rapport maken wij per vloerschade op basis van onze expertise en vakmanschap de afweging of partieel herstel mogelijk is of dat de vloer vervangen dient te worden. In uw belang en onze deskundigheid en werkwijze streven wij, indien technisch mogelijk, de vloerschade snel en correct te herstellen. Albano Parket Arnhem beschikt over vakbekwame parketspecialisten en vloerspecialisten die regelmatig worden bijgeschoold om technieken te verfijnen en nieuwe ontwikkelingen te volgen. Zo bent u verzekerd dat een vakbekwame parketspecialist of vloerspecialist de vloer op een correcte wijze renoveert.

Verzekering

Albano Parket Arnhem werkt al vele jaren met succes voor verschillende verzekeringsmaatschappijen schade experts en vloerfabrikanten.

Heeft u schade aan uw vloer?

Neem direct contact op 06-11318433 of laat uw contactgegevens hieronder achter en dan nemen bij contact met u op.