Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35
Blog

Perfect voor op vloerverwarming! De Hongaars Punt uit de Albano Parket Vloerencollectie!

Dit assortiment Tapis parket wat bestaat uit massief houten parketpanelen van 6,2 mm dik hout wordt vast verlijmd en gespijkerd op een vast verlijmde ondervloer.Dit systeem van opbouw en leggen is perfect geschikt voor parket op vloerverwarming en verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en patronen zoals Stroken, Visgraat, Hongaarse punt en Weense punt. De eerste week van dit nieuwe jaar heeft […]

Dit assortiment Tapis parket wat bestaat uit massief houten parketpanelen van 6,2 mm dik hout wordt vast verlijmd en gespijkerd op een vast verlijmde ondervloer.
Dit systeem van opbouw en leggen is perfect geschikt voor parket op vloerverwarming en verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en patronen zoals StrokenVisgraatHongaarse punt en Weense punt. De eerste week van dit nieuwe jaar heeft Albano Parket onder andere een mooie Eiken houten vloer opgeleverd. Deze Eiken houten parketvloer is gelegd in een Hongaarse Punt patroon in combinatie met vloerverwarming.
De hele begane grond is voorzien van deze bijzondere parketvloer. Als vloerafwerking heeft deze klant gekozen voor een Hardwaxolie in een witte kleurtint.
Wat een prachtige sfeerbepaler in deze mooie nieuwbouw woning!
Bent u benieuwd naar deze bijzondere parketvloeren van Albano Parket? Laat u verrassen en maak een afspraak in onze showroom te Arnhem! Gratis en makkelijk parkeren voor de deur!
tapisparket # houtenvloer # parketopvloerverwarming # parketspecialist # albanoparket # parketteur # hongaarsepunt

Andere blogberichten