Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Bamboe parketvloer

Het resultaat

Elk jaar zien we nieuwe trends op het gebied van vloeren. Ook dit jaar is dat niet anders. De laatste tijden zagen we dat het thema ‘natuur’ steeds vaker een plaats kreeg in het interieur. Deze trend zet zich ook nu nog voort en wordt daarbij gecombineerd met een duurzame insteek. 

Bamboe is een ecologisch product en dat verklaart mede waarom de vloer al vele jaren ontzettend populair zijn. Steeds meer mensen vinden het immers belangrijk om duurzame producten aan te schaffen. Bamboe is een grassoort die al na vijf jaar oogstrijp is, daardoor is dit materiaal veel duurzamer dan hout. Bovendien zijn bamboevloeren zeer stabiel en kunnen ze op verschillende manieren gelegd worden. Zo is het mogelijk de vloer te leggen in een strook, visgraatmotief of blokpatroon. Bamboe vloeren zijn altijd van een goede kwaliteit en doen zeker niet onder voor de traditionele houten vloeren.

Bamboe parket combineren met vloerverwarming

Vloerverwarming is tegenwoordig een volwaardig alternatief voor radiatoren en zeer populair. Niet vreemd, want het is ruimtebesparend, verbruikt minder energie en zorgt voor extra wooncomfort. Gelukkig kunt u de bamboevloer goed combineren met vloerverwarming. Bamboevloeren hebben namelijk als eigenschap dat ze niet snel uitzetten en ook nauwelijks krimpen. Hierdoor is een vloer van bamboe uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming.

In een jaren 30 woning te Velp heeft onze klant gekozen voor een Bamboe Caramel side pressed parketvloer welke gelegd is in een diagonaal gelegd blokpatroon. Deze Bamboe vloer is vast verlijmd en vernageld aan de basisvloer en afgewerkt met een matte lakafwerking, waardoor deze vloer onderhoudsarm is.

Bent u ook geinterresseerd in een Bamboe parketvloer? Neem dan contact met ons op voor een afspraak in onze showroom, zodat wij de verschillende mogelijkheden met u kunnen bespreken.

Andere projecten

Wat kunnen we voor u betekenen?

Over ons

Neem contact op voor meer informatie, wij helpen u graag.