Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Gelukkig nieuw jaar, nieuwe parketvloer!

Het resultaat

Het nieuwe jaar is inmiddels weer een paar dagen in volle gang.  Een mooi moment om eens na te denken over een nieuwe uitstraling in uw huis. Een mooie, nieuwe parketvloer hoort daar uiteraard ook bij. 

Aan het begin van dit nieuwe jaar zijn de parketteurs van Albano Parket te Arnhem gestart met het leggen van een parketvloer in een nieuwbouw woning te Gendt. Deze parketvloer wordt gelegd in een fraai Hongaarse Punt patroon.

Rondom wordt de Eiken houten parketvloer afgewerkt met een Eiken band. Deze parketvloer bestaat uit 6 mm massief Eiken hout dat als het ware als een tapijt van hout op een tussenvloer van Mozaik wordt verlijmd en gespijkerd. Deze parketvloer wordt ter plaatse bewerkt en voorzien van een olielaag. Door de opbouw van deze parketvloer kan een levensduur tot wel ruim 60 jaar behaald worden!

Leuk weetje:Door de opbouw van deze traditioneel gelegde parketvloer, is deze parketvloer uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. 
De parketvloeren van Albano Parket zijn dan ook uitstekend te combineren met vloerverwarming. Ook heeft u de keuze uit meerdere houtsoorten. Wij zijn uitstekend op de hoogte van alle mogelijkheden op het gebied van parket op vloerverwarming. U kunt er dan ook zeker van zijn dat u een goede begeleiding krijgt en dat de door uw uitgekozen parketvloer met zorg gelegd zal worden.
Ook is het mogelijk met deze opbouw van de parketvloer de mooiste patroonvloeren te maken. Of het nu om een visgraatdubbele visgraatHongaarse puntWeense puntblokpatroon of speciaal patroon gaat… De legpatronen bij Albano Parket zijn oneindig! 

Wilt u meer weten over onze parketvloeren die perfect te combineren zijn met vloerverwarming?Laat u inspireren en maak snel een afspraak met ons om de vele mogelijkheden te bekijken!

Andere projecten