Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Oude parketvloer verwijderen en nieuwe parketvloer leveren en leggen

Het resultaat

Albano Vloeren is een gerenommeerd bedrijf dat zich specialiseert in het verwijderen van oude parketvloeren en plaatsen van nieuwe parketvloeren. Onlangs hebben wij een project uitgevoerd in Bilthoven waar Albano Vloeren een oude parketvloer machinaal heeft verwijderd met behulp van onze zitstripper. Dit apparaat is bijzonder effectief voor het verwijderen van hardnekkige parketvloeren zonder meestal de onderliggende basisvloer te beschadigen. De zitstripper maakt het mogelijk om snel en efficiënt grote oppervlakten aan te pakken, wat de klus aanzienlijk versnelt.

Na het verwijderen van de parketvloer bleven er lijmresten achter op de basisvloer. Het verwijderen van deze lijmresten is een essentiële stap voordat de nieuwe vloer gelegd kan worden. Albano Vloeren heeft de lijmresten vakkundig verwijderd, waardoor de basisvloer schoon en klaar voor de volgende stappen was. Hierna werd de vloer geëgaliseerd om een perfecte ondergrond te creëren voor de nieuwe parketvloer. Egaliseren zorgt ervoor dat eventuele oneffenheden worden weggewerkt, wat cruciaal is voor een strak en duurzaam eindresultaat.

De keuze van onze klant viel op een Tapis Eiken parketvloer, een hoogwaardige en stijlvolle optie die perfect past bij de klassieke en tijdloze uitstraling die veel woningen in Bilthoven kenmerken. Deze Tapis parketvloer werd in stroken gelegd, een populaire legmethode die zorgt voor een elegante en rustige uitstraling in het interieur. Het Tapis systeem houdt in dat de houten stroken volledig verlijmd en vernageld worden aan de basisvloer, wat zorgt voor een zeer stabiele en duurzame vloer.

Rondom werd de vloer afgewerkt met plinten, wat niet alleen een esthetisch mooie afwerking biedt, maar ook praktisch is. Plinten beschermen de wanden tegen stoten en vuil. De nieuwe parketvloer transformeerde de ruimte, waardoor deze weer een frisse, moderne uitstraling kreeg, terwijl het traditionele karakter behouden bleef.

Dankzij de expertise van de parketteurs van Albano Vloeren en hun aandacht voor detail, kunnen de bewoners van het huis in Bilthoven nu genieten van een prachtige en duurzame parketvloer die vele jaren meegaat.

Wilt u ook uw bestaande parketvloer verwijderen en bent u ook op zoek naar een mooie parketvloer? Bij Albano Vloeren vindt u dit alles onder een dak. Neem contact met ons op en maak een afspraak in onze showroom! Wij bespreken graag samen met u uw wensen!

Andere projecten

Meer informatie nodig?

Contact