Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Siergrind vloer verwijderen en aanheling maken parketvloer

Het resultaat

In een woning te Arnhem heeft Albano Parket jaren geleden deze mooie, op ambachtelijke wijze gelegde, verouderde Eiken visgraat parketvloer mogen leggen en in de loop der jaren ook periodiek mogen onderhouden. In de keuken hadden de vorige bewoners voor een siergrind vloer gekozen.

Nu is deze woning verkocht en ook de nieuwe bewoners kozen voor Albano Parket. De nieuwe bewoners wilden graag de siergrind vloer in de keuken laten verwijderen en laten aanhelen met dezelfde parketvloer dat ook in de overige ruimtes ligt.

Gelukkig heeft Albano alles onder een dak en hebben wij zowel de siergrind vloer verwijderd, een reparatie aan de parketvloer uitgevoerd, een aanheling gemaakt van nieuw parket naar bestaand parket en de gehele parketvloer opnieuw geschuurd en afgewerkt met een mooie matte lakafwerking. Het verschil tussen bestaand en nieuw parket is niet meer te onderscheiden. Weer een mooi stuk vakwerk afgeleverd mannen!

Wilt u ook uw bestaande parketvloer laten renoveren, repareren en aanhelen? Of heeft u een vloer leggen die u wilt laten verwijderen en een nieuwe parketvloerhouten vloer of pvc vloer aanschaffen? Wij kunnen u alles onder een dak aanbieden! Is uw interesse gewekt en wilt u een afspraak met ons maken? Neem dan contact met ons op en kunnen samen met u uw wensen en mogelijkheden bespreken!

Andere projecten