Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Bourgogne Parketvloer

Het resultaat

Albano Vloeren heeft onlangs een prachtig project afgerond in Doorwerth, waarbij zij een nieuwe parketvloer op ambachtelijke wijze hebben gelegd. Deze parketvloer is vast verlijmd en vernageld aan de basisvloer. Vast is zeker! Dit project was bijzonder uitdagend vanwege de aanwezigheid van vloerverwarming in de basisvloer. De juiste opbouw van de vloer in combinatie met vloerverwarming is essentieel om te zorgen voor optimale warmteoverdracht en het voorkomen van schade aan de vloer. Albano Vloeren heeft hierin veel ervaring en is gespecialiseerd in het plaatsen van parketvloeren op vloerverwarming.

Soort parketvloer

Voor dit specifieke project koos de klant voor een donker Eiken parketvloer, die in een brede strook van 18 cm is gelegd. Dit type vloer straalt een tijdloze elegantie uit en past perfect bij de stijlvolle inrichting van de woning. De parketvloer is verlijmd en vernageld aan de basisvloer, wat zorgt voor een stabiele en duurzame constructie, cruciaal bij het leggen van parket op vloerverwarming.

Het onderscheidend vermogen van Albano Vloeren

Een bijzonder aspect van dit project was de verhoging in de woonkamer. De klant wilde graag dat de trede duidelijk zichtbaar zou zijn, wat een esthetische uitdaging vormde. Albano Vloeren vond hier een creatieve en ambachtelijke oplossing voor. In overleg met de klant plaatsten onze parketteurs een Maple houten bies tussen de parketpanelen, wat de parketvloer een prachtige en unieke uitstraling geeft. Deze aanpak, in plaats van het plaatsen van een standaard strip, benadrukt de ambachtelijke kwaliteit en het oog voor detail waar Albano Vloeren om bekend staat.

Vloerafwerking

De parketvloer werd afgewerkt met een onderhoudsarme lakafwerking, waardoor de vloer niet alleen prachtig oogt, maar ook gemakkelijk te onderhouden is. De lakafwerking beschermt de vloer tegen slijtage en zorgt voor een langdurig mooie uitstraling. Rondom de vloer werden de bestaande plinten van de klant behouden, die zorgen voor een nette en afgewerkte look en tegelijkertijd de wanden beschermen tegen stoten en vuil.

De parketteurs van Albano Vloeren zijn ware vakmensen, en dit project in Doorwerth toont duidelijk hun vakmanschap en oog voor detail. Door hun expertise in het leggen van parket op vloerverwarming en hun innovatieve oplossingen, zoals de Maple houten bies, creëren zij vloeren die niet alleen functioneel, maar ook visueel adembenemend zijn. De tevreden klant kan nu genieten van een prachtige, duurzame parketvloer die perfect samenwerkt met de vloerverwarming en de esthetische wensen van de klant vervult.

Bent u ook op zoek naar een mooie parketvloer? Neem dan direct contact met Albano Vloeren in Arnhem op.

Andere projecten

Meer informatie nodig?

Contact