Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Albano vloeren

De beste vloer voor in uw woning

Albano Vloeren Arnhem is al vele jaren dé vloerenspecialist in het realiseren van al uw wensen op het gebied van maatwerk vloeren, leggen van nieuwe vloeren en het renoveren van bestaande vloeren. Albano Vloeren biedt een compleet pakket diensten om u volledig te ontzorgen. Indien nodig verwijderen wij de bestaande vloer, egaliseren we de ondervloer en natuurlijk leggen we een prachtige nieuwe vloer.

We maken altijd gebruik van moderne en geavanceerde machines, zoals ride-on zitstrippers voor het verwijderen van vloeren, schuur- en polijstmachines met professionele stofafzuigingen en professionele machines voor het leggen van ambachtelijk parket– en pvc vloeren.

Meer over ons

100% kwaliteit

Het vloeren assortiment

Prachtige houten vloeren Parket vloeren

Albano Vloeren Arnhem is gespecialiseerd in het leggen en renoveren van parket vloeren. De mogelijke combinaties van houtsoorten, kleuren en patronen zijn eindeloos. Hierin adviseren we u graag.

Onze parketspecialisten gaan geen uitdaging uit de weg en bepalen samen met u wat er nodig is om tot het beste eindresultaat te komen. Door vakmanschap in combinatie met een collectie van topkwaliteit parket (of zelfs parket op maat) bent u altijd zeker van een prachtige, duurzame vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Meer over parketvloeren

Modern en stijlvol PVC vloeren

Onder de naam Albano Parket hebben we ons in de afgelopen jaren o.a. gespecialiseerd in het leggen en behandelen van PVC vloeren. PVC vloeren zijn sterk, duurzaam, waterbestendig en bijna niet te onderscheiden van echte houten of stenen vloeren. Daarmee is PVC een populair alternatief met heel veel handige toepassingen. PVC vloeren zijn bijvoorbeeld ook geschikt voor vloerverwarming. In onze showroom in Arnhem hebben we een ruime collectie aan PVC vloeren beschikbaar. Wij adviseren u graag over de beste oplossing voor uw situatie en wensen en laten u graag onze collectie PVC vloeren zien in onze showroom.

Meer over PVC vloeren

Stoer en sterk Betonvloeren

Naast PVC vloeren hebben we in de afgelopen jaren met Albano Vloertechniek veel ervaring opgedaan met betonvloeren. Woonbeton is steeds populairder geworden en past perfect in veel moderne, industriële interieurs, zowel bij particulieren als zakelijke klanten. Albano Vloeren Arnhem helpt u graag verder met het aanbrengen van woonbeton vloeren en het renoveren van betonvloeren door deze te schuren en polijsten. Onze vloerenspecialisten kunnen uw versleten betonvloer er weer zo goed als nieuw laten uitzien en deze extra duurzaam maken zodat er weinig onderhoud nodig is in de komende jaren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij komen graag met u in contact om u persoonlijk verder te helpen.

Meer over betonvloeren

De klassieke vloer Terrazzo

Terrazzo vloeren zijn prachtige vloeren die bekend staan om hun duurzaamheid en luxueuze uitstraling. Albano Vloeren Arnhem helpt u dan ook graag bij het plaatsen van een nieuwe terrazzo vloer. Daarnaast helpen wij u ook graag bij het renoveren van uw bestaande terrazzo vloer, want ondanks dat terrazzo vloeren duurzaam zijn kunnen ze niet oneindig mee. Denk hierbij het reinigen, slijpen, polijsten, kristalliseren en impregneren van uw vloer. Onze vloerenspecialisten hebben de juiste ervaring en tools om uw terrazzo vloer weer zo goed als nieuw te maken.

Meer over terrazzo vloeren

Vakmanschap

Albano Vloeren is al ruim 30 jaar dé parketspecialist en vloerenspecialist in het leggen, renoveren en bewerken van vloeren.

Deskundig

De vloerenspecialisten van Albano streven altijd naar het beste resultaat. Wij leggen een vloer op maat en naar uw wensen.

Advies

Wij denken graag met u mee voor de beste oplossing voor uw nieuwe vloer. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend advies.

Welke vloer spreekt u aan?

Meer informatie nodig?

Contact

Afspraak maken? Dat kan, we nemen graag contact met u op.