Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Betonvloer

Dé vloerenspecialist uit Arnhem Al ruim 30 jaar ervaring met woonbeton

Albano Vloeren Arnhem heeft ruime ervaring met het aanbrengen, renoveren en onderhouden van woonbeton, zowel voor particulieren als bedrijven. De afgelopen jaren hebben we ons hierin weten te onderscheiden door te werken met de beste materialen en vakmannen. Het eindresultaat is namelijk afhankelijk van het ambachtelijk handwerk van de applicateur. Geen enkele woonbetonvloer is dan ook hetzelfde. Bij Albano Vloeren bent u verzekerd van een betonvloer waar u jaren van kunt genieten. Wij helpen u graag met het aanbrengen van een nieuwe woonbetonvloer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom in Arnhem of kom in contact. Wij helpen u graag verder!

afspraak maken

Waarom een woonbeton vloer?

Betonvloeren hebben de afgelopen jaren bij zowel particulieren als bedrijven veel populariteit gewonnen. Betonvloeren passen perfect in veel moderne, industriële interieurs en zijn sterke vloeren met een lange levensduur. Albano Vloeren Arnhem heeft zich in de afgelopen jaren gespecialiseerd in woonbeton. Dit komt door de vele voordelen van woonbeton ten opzichte van andere vloerafwerkingen. Woonbeton is een cementgebonden betonvloer die we smeren in plaats van gieten. Woonbeton zorgt voor een stijlvolle, authentieke uitstraling en is naadloos, slijtvast, eenvoudig schoon te houden, perfect geschikt voor vloerverwarming en milieuvriendelijk. Wij vertellen u in een persoonlijk advies graag meer over de voordelen en nadelen van woonbeton ten opzichte van een andere betonvloeren of andere vloersoorten. Zo helpen we u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

 

DIENST Nieuwe woonbeton vloer

Wilt u uw oude vloer laten verwijderen en een nieuwe woonbeton vloer laten aanbrengen? Kies dan voor vakmanschap zodat u zeker bent van een prachtig eindresultaat waar u jarenlang van kunt genieten. Onze vakmannen gaan snel maar vakkundig te werk en halen alle oneffenheden uit de ondervloer. Vervolgens smeren ze de prachtig duurzame woonbeton vloer over de geëgaliseerde ondervloer. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek.

 

 

DIENST Woonbeton renovatie en onderhoud

Naast het aanbrengen van nieuwe woonbeton vloeren, beschikken onze vakmannen ook over de juiste kennis en ervaring voor het renoveren van betonvloeren. Onze vakmannen zorgen er graag voor dat uw versleten betonvloer er weer zo goed als nieuw uit komt te zien. Ondanks dat woonbeton zeer duurzaam is kunt u bij ons wanneer nodig ook een onderhoudsbeurt inplannen. Tijdens een professionele behandeling zorgen we ervoor zodat uw vloer er weer zo goed als nieuw uit ziet en weer jaren mee gaat.

Albano Vloeren showroom in Arnhem

Kom langs in onze showroom in Arnhem voor een vrijblijvend advies en een gratis kop koffie. Woont u niet in de buurt? Geen probleem! Onze vakmannen zijn actief door heel Nederland en komen graag bij u langs voor het aanbrengen van een nieuwe woonbeton vloer of het onderhouden/renoveren van uw oude betonvloer. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt gerust uw vraag stellen (via het formulier, telefonisch of per mail).

Contact

Wat kunnen we voor u betekenen?

Over ons