Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Parket vloer

Parketvloer laten leggen? Puur vakmanschap in houten parketvloeren

De meeste mensen kennen ons nog onder de naam Albano Parket. Ruim 30 jaar geleden is onze passie voor parket is ontstaan. Als Albano Parket hebben we ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het leggen en renoveren van parket vloeren. Hierin onderscheiden we ons door echt en puur vakmanschap. Wij werken alleen met de beste parketspecialisten en materialen. Onze passie voor en ervaring met parketvloeren stelt ons in staat om altijd een oplossing op maat te maken en altijd een prachtig, tijdloos eindresultaat neer te zetten. Dat is de zekerheid die u krijgt wanneer u kiest voor Albano Vloeren Arnhem. Welke parketvloer u ook kiest, parketvloer laten leggen, parketvloer laten behandelen? Voor alle zaken m.b.t. uw parketvloer bent u welkom bij Albano Vloeren!

Kom langs in onze showroom in Arnhem

Woont u in de buurt van Arnhem en wilt u een nieuwe parketvloer of een parketvloer laten renoveren? Dan helpen onze parketspecialisten u graag verder! Kom langs in onze showroom in Arnhem voor een gratis kop koffie, een vrijblijvend advies en om onze parket assortiment te ontdekken. In onze showroom vindt u veel verschillende soorten showborden op het gebied van ambachtelijke parketvloeren, houten vloeren en pvc-vloeren. Door de presentatie op grote borden en vlakken krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden die Albano Vloeren te bieden heeft.

Parketvloer leggen in heel Nederland. Wij plaatsen en renoveren door heel het land parketvloeren, neem daarom gerust contact met ons op en stel ons uw vraag. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u!

Contact

Bij Albano Parket kunt u terecht voor:

Stel uw parketvloer samen zoals u dat wenst Houtsoorten en kleuren

Het parket is verkrijgbaar in allerlei houtsoorten, zoals:

  • Eiken
  • Noten
  • Afzelia
  • Wenge
  • Mahonie
  • Kambala
  • Merbau
  • Padoek
  • Afrormosia
  • Bamboe

In onze showroom in Arnhem hebben we diverse showborden waarop we de houtsoorten presenteren. We vertellen u graag meer over de verschillende houtsoorten en kleuren die voor parketvloeren beschikbaar zijn.

De finishing touch Maak uw parketvloer compleet

Wij streven naar perfectie. Onze parketspecialisten kunnen daarom ook diverse timmerwerkzaamheden verrichten om uw vloer origineel en helemaal af te maken. Van sfeerplinten tot deurlijsten en wandbekleding. Deze details maken een wereld van verschil in beleving. Wij adviseren u hier graag bij en zetten hiermee graag net dat ene stapje extra voor u.

Een greep uit onze collectie parketvloeren

Een warm gevoel Parket is geschikt voor vloerverwarming

De meeste soorten parket zijn geschikt voor vloerverwarming. Door parket en vloerverwarming te combineren creëert u niet alleen een warme uitstraling, maar kunt u echt voor een warm en comfortabel gevoel zorgen. Vloerverwarming is 20% effectiever dan traditionele verwarming en brengt daarmee dus meer dan alleen comfort met zich mee. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van vloerverwarming.

Doe alvast wat inspiratie op voor jouw nieuwe vloer

Meer informatie nodig?

Contact