Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Parket vloer

Parketvloer laten leggen Puur vakmanschap in houten parketvloeren

De meeste klanten kennen ons nog onder de naam Albano Parket in Arnhem. Ruim 30 jaar geleden is onze passie voor parket ontstaan. Als Albano Parket hebben we ons in de afgelopen jaren gespecialiseerd in het leggen, renoveren en onderhouden van parket vloeren. Hierin onderscheiden we ons door echt en puur vakmanschap. Wij werken alleen met eigen parketteurs en natuurlijke materialen. Onze passie voor en ervaring met parketvloeren stelt ons in staat om altijd een oplossing op maat te maken en altijd een prachtig, tijdloos eindresultaat neer te zetten. Dat is de zekerheid die u krijgt wanneer u kiest voor Albano Vloeren Arnhem. Welke parket vloer u ook kiest, parket vloer laten leggen, parket vloer laten behandelen? Voor alle zaken m.b.t. uw parket vloer bent u welkom bij Albano Vloeren in Arnhem!

Een van onze specialiteiten... Restaureren van parket in monumentale panden

Monumentale parketvloeren leven en tonen uitzonderlijk vakmanschap. Deze parketvloeren van uniek visgraatpatroon, Hongaarse punt patroon tot aan Versaillepatroon vertegenwoordigen de geschiedenis van een pand en zijn vaak heel goed te restaureren. Elk parketplankje vertelt een verhaal, versterkt door de vakmanschap en zorgvuldige restauratie. Albano Vloeren brengt ambachtelijke details, zoals sluitfriezen, band en bies naar de parketvloeren van het verleden, waardoor elke ruimte een tijdloze elegantie krijgt die de eeuwen trotseert! Albano Vloeren zet zich met hart en ziel in voor het eerherstel van monumentale parketvloeren!

Contact
Traditionele visgraat parketvloer in monumentaal pand

Bij Albano Parket kunt u terecht voor:

Stel uw parketvloer samen zoals u dat wenst Houtsoorten en kleuren

Het parket is verkrijgbaar in allerlei houtsoorten, zoals:

  • Eiken
  • Noten
  • Afzelia
  • Wenge
  • Mahonie
  • Kambala
  • Merbau
  • Padoek
  • Afrormosia
  • Bamboe

In onze showroom in Arnhem hebben we diverse showborden waarop we de houtsoorten presenteren. We vertellen u graag meer over de verschillende houtsoorten en kleuren die voor parketvloeren beschikbaar zijn.

De finishing touch Maak uw parketvloer compleet

Wij streven naar perfectie. Onze parketspecialisten kunnen daarom ook diverse timmerwerkzaamheden verrichten om uw vloer origineel en helemaal af te maken. Van sfeerplinten tot deurlijsten en wandbekleding. Deze details maken een wereld van verschil in beleving. Wij adviseren u hier graag bij en zetten hiermee graag net dat ene stapje extra voor u.

Een greep uit onze collectie parketvloeren

Een warm gevoel Parket is geschikt voor vloerverwarming

De meeste soorten parket zijn geschikt voor vloerverwarming. Door parket en vloerverwarming te combineren creëert u niet alleen een warme uitstraling, maar kunt u echt voor een warm en comfortabel gevoel zorgen. Vloerverwarming is 20% effectiever dan traditionele verwarming en brengt daarmee dus meer dan alleen comfort met zich mee. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van vloerverwarming.

Doe alvast wat inspiratie op voor jouw nieuwe vloer

Meer informatie nodig?

Contact