Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

2 Laags Parket

2-laags houten vloer

Met dit 2 laags systeem voor parketvloeren kunt u de sfeervolle karakteristieke eigenschappen van een traditionele parketvloer evenaren. Deze houten vloeren zijn een spijkerloos parketsysteem en is door de speciale opbouw van het systeem zeer geschikt om zowel zwevend als vast te leggen. Dit maakt het uitermate geschikt voor projecten zoals: Showrooms, kantoren, danszalen, restaurants, schepen, musea of appartementen. Maar ook in uw woonhuis waar tijdsdruk een belangrijke rol speelt.

Bent u benieuwd of een 2-laags parketvloer geschikt is voor uw ruimte? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor advies.

Neem contact op

Het leggen van 2-laags houten vloeren

Een 2-laags houten vloer kan rechtstreeks worden verlijmd op een anhydrietvloer of cementdekvloer. Dankzij de mes- en groefverbinding ontstaat een perfect passend resultaat. Het 2-laags houten vloeren systeem is verkrijgbaar in verschillende kleuren en zowel in 18 cm als 22 cm breed en in diverse patronen te leggen, zoals strook, visgraat, Hongaarse punt en blokpaneel.

Eigenschappen

  • Authentieke en ruige uitstraling
  • Strek en slijtvast
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Lange levensduur
  • Zeer stabiel
  • De natuurlijke werking is vrijwel uitgesloten
  • Ideale houten vloer oplossing in combinatie met vloerverwarming en/of vloerkoeling

Dempende ondervloeren

Albano Parket Arnhem beschikt over een ondervloersysteem die het comfort en de akoestiek van het lopen aanzienlijk bevorderd. Het materiaal is warmte isolerend, heeft een geluiddempende werking en de opgewekte spanning van de houten vloer (bijv. 2-laags vloersysteem) wordt aanzienlijk verminderd en naar de grond afgevoerd.

Door de goede dempende werking van de ondervloer constructie is dit systeem goed toe te passen in kantoren, vergaderruimtes, congreszalen, dansscholen en appartementen waar de akoestiek een belangrijke rol bepalend is. Deze dempende ondervloeren zijn gecertificeerd.

Meer informatie nodig?

Contact