Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Tapis Parket

Tapis vloeren zijn sfeervol en tijdloos

Tapis parket wordt door onze eigen parketteurs op een ambachtelijke wijze in elk gewenste patroon gelegd, bijvoorbeeld in een strook, visgraat, hongaarse punt, hollandpatroon of versaillespatroon. De combinatie mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Precisie en maatwerk zijn vaak nodig bij dit soort vloeren. Tapis parket kan meerdere keren geschuurd worden en gaat daardoor soms tot wel 100 jaar mee. Tapis parket wordt als halffabricaat aangeleverd in een modern, klassiek of verouderde stijl. Omdat de basis in fases wordt opgebouwd wordt tapis parket gezien als de Rolls Royce onder de parketvloeren. Zowel in uitstraling als in gebruiksgemak geeft deze massief houten parketvloer een heerlijk wooncomfort.

Het leggen van een tapis parketvloer

Dit systeem van 6 tot 10 mm massief parket, wordt verlijmd en gespijkerd op een tussenvloer van houtachtig plaatmateriaal, meestal spaanplaat of mozaïek. Deze tussenvloer wordt gelijmd en gespijkerd op de ondervloer. Band en bies combinaties behoren ook tot de mogelijkheden. De naden en spijkergaatjes worden dichtgesmeerd, waarna de parketvloer stofvrij geschuurd wordt en afgewerkt met een waslaag, hardwax olie of laklaag naar keuze. Door onze kennis en ervaring en door het werken met de juiste materialen en gereedschap zorgen onze vakmannen altijd voor een prachtige nieuwe parketvloer.

Kom langs in onze showroom in Arnhem

Woont u in de buurt van Arnhem en wilt u een nieuwe tapis parketvloer laten leggen of uw huidige tapis parket laten behandelen? Dan helpen onze eigen parketteurs u graag verder! Kom langs in onze showroom voor een gratis kop koffie, een vrijblijvend advies en om onze prachtige tapis collectie te ontdekken. Woont u verder weg, wees dan niet getreurd! Onze parketteurs zijn actief door heel Nederland. Neem daarom gerust contact met ons op en stel ons uw vraag (via het formulier, telefonisch of per mail). Wij delen onze kennis en ervaring graag met u!

Neem contact op

Meer informatie nodig?

Contact