Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

PVC vloer

Ruime kennis en ervaring van PVC

Albano Vloeren Arnhem heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot specialist in het leggen en renoveren van PVC vloeren. Wij geven u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden die een PVC vloer u kan bieden. We onderscheiden ons door te werken met de beste materialen en vakmannen. Onze vakmannen gaan met hun ruime kennis en ervaring in PVC geen uitdaging uit de weg. De combinatie van vakmanschap en een prachtige collectie van de beste kwaliteit verzekert u van een duurzaam en tijdloos resultaat. Bij Albano Vloeren verzekeren we u van een vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

Waarom kiezen voor PVC?

PVC vloeren van Albano Vloeren in Arnhem staan bekend als onderhoudsarm, geluiddempend en duurzaam. Dat betekent dat u een vloer laat leggen waar u jarenlang plezier van heeft. In onze showroom hebben wij verschillende PVC vloeren voor u klaargelegd. Zo kunt u zelf ervaren dat onze PVC vloeren bijna niet te onderscheiden zijn van een echte houten of stenen vloer.  Wij adviseren u graag of een PVC vloer passend is bij uw wensen en helpen u graag om de juiste vloerkeuze te maken.

Voordelen:

  • Eenvoudig onderhoud
  • Vocht- en vuilbestendig
  • Geluidsreductie
  • Anti-allergie
  • Slijtvast
  • Geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling
Neem contact op

Bij Albano Vloeren kunt u terecht voor:

PVC vloer als alternatief voor hout

Doe een stap terug in de tijd en ga terug naar de dagen waarin elke plank hout werd geplaatst en bewerkt door een begaafde vakman met passie voor zijn vak. Onze specialisten zetten deze zorg voor vloeren graag voort, dat is ook de passie van waaruit Albano vloeren is ontstaan. We hebben een liefde voor karakteristieke houten vloeren van de hoogste kwaliteit, maar zien in veel gevallen ook de voordelen van PVC. Daarom werken we bij Albano vloeren Arnhem alleen met PVC vloeren van de beste kwaliteit.

Onze PVC collectie is bijna niet te onderscheiden van een traditionele houten vloer en halen de specifieke eigenschappen van elke plank naar voren. Zij bootsen ook de kenmerkende nerven en patronen van natuurlijk timmerhout na.

PVC vloer laten leggen

Onze adviseur helpt u graag verder bij het maken van de juiste vloerkeuze. Wanneer u ons het vertrouwen geeft om uw PVC vloer te laten leggen dan zullen onze vriendelijke en ervaren parketspecialisten een prachtig en tijdloos eindresultaat realiseren. Daarvoor hebben we alle kennis en gereedschap in huis. Onze PVC specialisten kunnen uw oude vloer verwijderen, de ondervloer egaliseren en iedere uitstraling realiseren die u wenst. Daarbij bent u verzekerd van een prachtige afwerking en een duurzame vloer waarmee u jarenlang vooruit kunt. Vanaf de aanvraag tot aan de service achteraf heeft u één aanspreekpunt waar u met al uw vragen terecht kunt.

Ons houtlook assortiment wordt geproduceerd in brede planken die de populairste maten van antiek hout imiteren. Deze planken leggen wij in strook, visgraat, hongaarse punt of welk legpatroon u dan ook maar wilt. Onze specialisten kunnen bijna elke uitstraling voor u realiseren.

Een greep uit onze collectie

Specialistisch onderhoud

Door het loopverkeer op uw PVC vloer en de vervuiling die optreden aan de toplaag is specialistisch cq planmatig vloeronderhoud gewenst. Albano Vloeren Arnhem maakt hiervoor gebruik van professionele vloercoatingen met een zeer hoge bestendigheid tegen kleurende chemicaliën zoals b.v. haarverfmiddelen en desinfecteermiddelen, etc. Deze vloercoatingen op basis van PU, geven een langdurige bescherming tegen slijtage en zijn van antislip voorzien. Ook voor het stoppen van weekmakers b.v. uit rubber, zodat er geen migratie plaats vindt. Deze behandelingen worden vaak toegepast in autoshowrooms, kapsalons, tandartspraktijken en dierenklinieken waar veel intensief loopverkeer aanwezig is.

PVC en vloerverwarming

PVC vloeren zijn goed te combineren met vloerverwarming. In combinatie met de lange levensduur van een PVC vloer is het een verstandige keuze  Een PVC vloer in combinatie met vloerverwarming zorgt niet alleen voor een warme uitstraling maar zorgt ook voor een warm en comfortabel gevoel. Vloerverwarming heeft een 20% betere werking dan traditionele verwarming. Albano vloeren adviseert u graag over de mogelijkheden van het combineren van vloerverwarming met PVC.

Bezoek onze showroom Persoonlijk advies

Bij Albano vloeren zetten we graag net dat ene stapje extra. Woont u in de omgeving van Arnhem en bent u opzoek naar een PVC vloer? Kom dan gerust langs in onze showroom. Wij geven u graag vrijblijvend advies en bieden u de mogelijkheid onze collectie PVC vloeren te ontdekken. In onze showroom vindt u veel verschillende soorten showborden op het gebied van pvc vloeren, parketvloeren en houten vloeren. Door de presentatie op grote borden en vlakken krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden die Albano te bieden heeft.

Woont u niet in de buurt? Geen probleem wij plaatsen vloeren door heel het land. U kunt via ons contactformulier of per mail gerust contact met ons opnemen. Wij adviseren u graag.

Contact

PVC vloeren past uitstekend in iedere ruimte

Naast houtlook PVC hebben we inmiddels ook diverse vloeren in ons assortiment waarmee u een prachtige steen-/betonlook kunt realiseren. Door de ruime collectie en duurzame eigenschappen passen PVC vloeren uitstekend in iedere ruimte. Of u dus in een huis op het platteland woont, in een modern appartement of in een chic restaurant zit, een PVC vloer past harmonieus in uw woning of werkomgeving.

Welke PVC vloer spreekt u aan?

Meer informatie nodig?

Contact