Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

PVC Betonlook

PVC vloer met betonlook

Bij een PVC vloer denkt u misschien als eerste aan een hout patroon. Maar wist u dat PVC ook met betonlook verkrijgbaar is? Een betonlook PVC vloer past uitstekend in een modern interieur, of op een moderne werkplek.

Bij Albano Vloeren Arnhem heeft u keuze uit diverse tinten grijs en antraciet. Zo is er altijd een PVC betonlook vloer die bij de ruimte en het meubilair past.

Onze PVC vloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit en kunnen tegen een stootje. In ruimtes die intensief gebruikt worden kan een PVC beton vloer een uitstekende keuze zijn. Denk bijvoorbeeld aan de keuken, entree of kantoorruimte.

Modern en tijdloos

PVC vloer vakkundig gelegd

Albano Vloeren staat al jaren bekend als de vloerenspecialist uit Arnhem. Niet alleen klanten uit regio Arnhem-Nijmegen weten ons te vinden, wij leggen ook regelmatig vloeren in de randstad en Brabant. Wij geven u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden van PVC betonlook in uw woning of bedrijf.

We onderscheiden ons door te werken met de beste materialen en vakmannen. Onze vakmannen gaan met hun ruime kennis en ervaring in PVC geen uitdaging uit de weg. De combinatie van vakmanschap en een prachtige collectie van de beste kwaliteit verzekert u van een duurzaam en tijdloos resultaat. Als u kiest voor Albano dan kiest u voor kwaliteit en vakmanschap.

Wilt u een PVC vloer met betonlook laten leggen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Neem contact op

PVC betonlook vloer onderhouden

Door het loopverkeer op uw PVC vloer en de vervuiling die optreedt aan de toplaag is specialistisch cq planmatig vloeronderhoud gewenst. Hiervoor maken onze specialisten gebruik van professionele vloercoatingen met een zeer hoge bestendigheid tegen kleurende chemicaliën zoals b.v. haarverfmiddelen en desinfecteermiddelen, etc. Deze vloercoatingen op basis van PU, geven een langdurige bescherming tegen slijtage en zijn van antislip voorzien. Ook voor het stoppen van weekmakers b.v. uit rubber, zodat er geen migratie plaatsvindt. Deze behandelingen worden vaak toegepast in autoshowrooms, kapsalons, tandartspraktijken en dierenklinieken waar veel intensief loopverkeer aanwezig is.