Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

PVC Hongaarse punt

Het verschil tussen Hongaarse punt & Visgraat PVC

Hongaarse punt vloeren zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Het schuine legpatroon zorgt voor een exclusieve uitstraling. PVC vloeren met hongaarse punt motief zijn daardoor een ideale oplossing voor mensen die graag een vloer willen met een lange levensduur, maar niet willen inleveren op comfort of sfeerbeleving. Hongaarse punt vloeren lijken enorm op de populaire visgraat vloeren. De twee vloeren worden vaak door elkaar gehaald doordat de legpatronen op elkaar lijken. Het verschil is dat bij hongaarse punt vloeren de uiteinden tegen elkaar aanliggen terwijl de ‘planken’ bij een visgraat vloer trapsgewijs worden gelegd.

Al ruim 30 jaar ervaring in PVC

Albano Vloeren heeft ruime ervaring met het leggen en onderhouden van PVC vloeren. De afgelopen jaren hebben we ons weten te onderscheiden door te werken met de beste materialen en vakmannen. Bij Albano vloeren bent u daardoor verzekerd van een Hongaarse punt vloer waar u jaren van kunt genieten. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom in Arnhem. Woont u niet in de buurt? Geen probleem. Stel ons uw vraag (via het formulier, telefonisch of per mail). Wij helpen u graag verder!

Contact

Bezoek onze showroom in Arnhem

Onze adviseur helpt u graag verder in een persoonlijk gesprek. Wij nodigen u hiervoor graag uit in onze showroom zodat we u meteen de mogelijkheden kunnen laten zien. Heeft u vragen over het leggen, onderhouden of verwijderen van een (PVC) hongaarse punt vloer. Stuur ons gerust een berichtje of kom langs. Woont u niet in de buurt van Arnhem? Geen zorgen! U kunt uw vraag gerust aan ons stellen (via het formulier, telefonisch of per mail). Onze vakmannen zijn actief door heel Nederland en komen graag bij u langs voor het leggen, onderhouden of verwijderen van uw PVC hongaarse punt vloer.

Onze PVC hongaarse punt collectie

Meer informatie nodig?

Contact