Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

PVC Houtlook

PVC vloer in plaats van echt hout

Doe een stap terug in de tijd en ga terug naar de dagen waarin elke plank hout werd geplaatst en bewerkt door een begaafde vakman met passie voor zijn vak. Onze specialisten zetten deze zorg voor vloeren graag voort. We hebben een liefde voor karakteristieke houten vloeren van de hoogste kwaliteit, maar zien in veel gevallen ook de voordelen van PVC. Daarom werken we alleen met PVC vloeren van de beste kwaliteit. Onze PVC collectie is bijna niet te onderscheiden van een traditionele houten vloer en halen de specifieke eigenschappen van elke plank naar voren. Zij bootsen ook de kenmerkende nerven en patronen van natuurlijk timmerhout na. Ons houtlook assortiment wordt geproduceerd in brede planken die de populairste maten van antiek hout imiteren. Deze planken leggen wij in strook, visgraat, Hongaarse punt of welk legpatroon u dan ook maar wilt. Onze specialisten kunnen bijna elke uitstraling voor u realiseren.

Ruime kennis en ervaring van PVC

Albano Vloeren Arnhem is gestart in 2002 en staat al jaren bekend als de vloerenspecialist uit Arnhem. Onder de eerste bedrijfsnaam Albano Parket hebben we ons gespecialiseerd in het leggen en onderhouden van PVC vloeren. Wij geven u graag persoonlijk advies over de mogelijkheden van PVC in uw woning of bedrijf. We onderscheiden ons door te werken met de beste materialen en vakmannen. Onze vakmannen gaan met hun ruime kennis en ervaring in PVC geen uitdaging uit de weg. De combinatie van vakmanschap en een prachtige collectie van de beste kwaliteit verzekert u van een duurzaam en tijdloos resultaat. Bij Albano Vloeren verzekeren we u van een vloer waar u jarenlang van kunt genieten.

PVC vloer laten leggen

Wilt u graag een nieuwe PVC vloer laten leggen? Wij helpen u hier als vloerenspecialist uiteraard graag bij. Onze vakmannen kunnen indien nodig uw oude vloer verwijderen, en een prachtige nieuwe PVC houtlook vloer leggen. Het verschil tussen ons en onze concullega’s zit voornamelijk in de zorg die onze adviseurs en vakmannen dragen voor het eindresultaat. Met al hun kennis en ervaring en de beste materialen en gereedschappen gaan ze snel maar zorgvuldig aan de slag. Bij Albano Vloeren Arnhem bent u verzekerd van een vloer waar u jaren lang van kan genieten.

Maak een afspraak

PVC houtlook vloer onderhouden

Door het loopverkeer op uw PVC vloer en de vervuiling die optreedt aan de toplaag is specialistisch cq planmatig vloeronderhoud gewenst. Hiervoor maken onze specialisten gebruik van professionele vloercoatingen met een zeer hoge bestendigheid tegen kleurende chemicaliën zoals b.v. haarverfmiddelen en desinfecteermiddelen, etc. Deze vloercoatingen op basis van PU, geven een langdurige bescherming tegen slijtage en zijn van antislip voorzien. Ook voor het stoppen van weekmakers b.v. uit rubber, zodat er geen migratie plaatsvindt. Deze behandelingen worden vaak toegepast in autoshowrooms, kapsalons, tandartspraktijken en dierenklinieken waar veel intensief loopverkeer aanwezig is.

De vloerenspecialist uit Arnhem Kom langs in onze showroom in Arnhem

Wilt u thuis of op uw bedrijf een nieuwe PVC houtlook vloer laten leggen? Onze adviseur helpt u graag verder in een persoonlijk gesprek! Wij geven u graag vrijblijvend advies en bieden u de mogelijkheid onze collectie PVC vloeren te ontdekken. Woont u niet in regio Arnhem, wees dan niet getreurd! Wij plaatsen door heel het land PVC vloeren, neem daarom gerust contact met ons op en stel ons uw vraag (via het contactformulier, telefonisch of per mail). Wij delen onze kennis en ervaring graag met u!

Contact

Onze PVC houtlook collectie

Meer informatie nodig?

Contact