Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

PVC Laminaat

De meest populaire vloer in PVC

Laminaat is een van de populairste vloersoorten in Nederland. Dit komt doordat laminaatvloeren een betaalbaar en gemakkelijk alternatief zijn voor traditionele massief houten vloeren. Wanneer u op zoek bent naar een nog voordeliger en duurzaam alternatief dan is PVC laminaat een zeer geschikte oplossing. Onze houtlook PVC collectie is bijna niet te onderscheiden van echt laminaat en is milieuvriendelijk, betaalbaar, onderhoudsvriendelijk en gaat daarnaast ook zeer lang mee.

Ruime collectie PVC laminaat

PVC laminaat is verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. Daardoor is er altijd een optie passend voor de betreffende ruimte. Van donker tot licht en koele tot warme tinten, in onze showroom vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en laten we u graag onze ruime collectie PVC laminaat zien. Onze collectie houtlook PVC bestaat naast PVC laminaat uit PVC visgraat en PVC hongaarse punt. Wij maken alleen gebruik van de allerbeste kwaliteit PVC en deze wordt gelegd en tot in de puntjes afgewerkt door onze vakmannen.

Al 30+ jaar specialist in PVC

Albano vloeren heeft ruime ervaring met het leggen en onderhouden van PVC vloeren. De afgelopen jaren hebben we ons weten te onderscheiden door te werken met de beste materialen en vakmannen. Bij Albano vloeren bent u daardoor verzekerd van een PVC laminaat vloer waar u nog vele jaren van kunt genieten. We kunnen uw oude vloer verwijderen, de ondervloer voorbereiden en na het leggen ook de afwerking helemaal in orde maken. PVC laminaat is geschikt voor vloerverwarming en dit behoort ook zeker tot de mogelijkheden waarover wij u graag adviseren.

Meer informatie nodig?

Contact