Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

PVC Tegels

Hét alternatief voor een stenen vloer

Wanneer u graag een stenen vloer wilt laten leggen dan adviseren we u om de mogelijkheden van PVC tegels te overwegen. Onze PVC tegels zijn haast niet te onderscheiden van een echte stenen vloer en bieden veel voordelen. PVC tegels zijn voordelig, geschikt voor vloerverwarming, vochtbestendig, slijtvast, geluiddempend en gaan zeer lang mee. Daarmee is het een zeer geschikt alternatief met diverse handige toepassingen.

Ruime collectie Steenlook PVC

PVC tegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en maten. Daardoor is er altijd een optie passend voor de betreffende ruimte. In onze showroom in Arnhem vertellen we u graag meer over de mogelijkheden en laten we u graag onze ruime collectie PVC tegels zien. In de afgelopen 30 jaar hebben we veel ervaring opgedaan op het gebied van PVC en hebben we diverse particulieren en bedrijven mogen helpen met het leggen van PVC tegels. Naast PVC tegels bestaat onze PVC collectie uit PVC laminaat, PVC visgraat, PVC hongaarse punt en Betonlook PVC. Wij maken alleen gebruik van de allerbeste kwaliteit PVC en deze wordt gelegd en tot in de puntjes afgewerkt door onze vakmannen.

Dé vloerenspecialist uit Arnhem Specialist in PVC vloeren

Albano Vloeren Arnhem heeft ruime ervaring met het leggen en onderhouden van PVC vloeren. De afgelopen jaren hebben we ons weten te onderscheiden door te werken met de beste materialen en vakmannen. Bij Albano Vloeren bent u daardoor verzekerd van een vloer waar u nog vele jaren van kunt genieten en die haast niet te onderscheiden is van een traditionele stenen vloer. We kunnen uw oude vloer verwijderen, de ondervloer voorbereiden en na het leggen ook de afwerking helemaal in orde maken. PVC tegels zijn geschikt voor vloerverwarming en dit behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden waarover wij u graag adviseren.

Onze PVC tegel collectie

Meer informatie nodig?

Contact