Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Sfeerplinten

Sfeerplinten voor de finishing touch van uw vloer en wand

Sfeerplinten zijn tegenwoordig een toonbeeld voor wie gezelligheid heel belangrijk vindt. Afbouw betimmeringen van uw vloer is een belangrijke sfeer bepalende factor. Met name als het gaat om het plaatsen van sfeerplinten, deurlijsten en wandbekleding. De wanden en de vloer zijn de basis van het interieur. Deze bepalen grotendeels de sfeer in een ruimte. De randafwerking is echter net zo belangrijk. Door het gebruik van de juiste sfeerplint geeft je het interieur de finishing touch, daar weten wij bij Albano Vloeren in Arnhem alles van. Door de jarenlange ervaring in het leggen van parketvloeren en pvc vloeren en onze exclusieve oplossingen, zijn de afbouwbetimmeringen een verrijking voor uw woning en werkomgeving, zoals bijvoorbeeld sfeerplinten. De sfeerplinten bepalen het eindresultaat van uw vloer of wand.

Wij kunnen voor u de volgende timmerwerkzaamheden uitvoeren:

• Bevestigen van sfeerplinten en massieve deklijsten

• Bevestigen van deurlijsten en architraven

• Bevestigen van lambrisering en wandbekleding

Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten!

afspraak maken

Plintneuten en architraven

Architraven zijn sierlijsten rondom deuren of ramen, zoals plinten een afwerking tussen vloeren en wanden zijn. Deze sierafwerking wordt ook wel deuraftimmering, belegstuk of koplat genoemd.

Architraven geven net dat beetje extra sfeer aan uw woning. Bovendien oogt uw woning helemaal af met het omlijsten van deuren en ramen door middel van architraven. Combineer de architraven met mooie plinten voor het complete plaatje. De plinten en architraven kunnen met elkaar verbonden worden door middel van plintneuten. Op deze wijze creëert u een gestroomlijnd geheel.

Of u nu kiest voor een strakke deuraftimmering in uw moderne woning of sierlijk plintwerk in uw klassieke herenhuis? Bij Albano Vloeren in Arnhem vindt u het meest uitgebreide assortiment in architraven en plinten. Voor werkelijk iedere afwerking is een bijpassend decor beschikbaar.

 

 

 

Wandpanelen

In plaats van behang of een tintje muurverf is het bekleden van een wand of deel van een wand met onze Teakhouten houtstrips van Albano dé trend op het gebied van interieurdesign en is in vrijwel alle ruimtes toepasbaar. Wat dacht u van een mooi en warm contrast in uw interieur op de wand achter uw tv, openhaard of tegen de wand achter uw boxspring in de slaapkamer? De warme kleur en organische structuur van een houtstrip brengt direct sfeer in een ruimte, of dit nu je slaapkamer, woonkamer of keuken is. Ook worden deze houtpanelen steeds vaker toegepast in horecagelegenheden zoals restaurants, loungebars en hotels.

De akoestiek in een ruimte is erg belangrijk. Buiten dat de houten wandpanelen van Albano een perfecte en eigentijdse afwerking van wanden vormen, zorgen ze ook voor een betere akoestiek in ruimtes. Door ‘harde materialen’ als tegels of een stenen vloer kan de ruimte onaangenaam hol klinken. Bekleed een wand met onze houten wandpanelen en merk wat dit materiaal voor de akoestiek in uw ruimte kan betekenen. Ze zijn onderhoudsarm en kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.

Ga je voor een luxueuze uitstraling binnenshuis of voor een stoere, industriële look, dan zijn de houten wandpanelen van Albano een echte aanrader!

3D wandpanelen Teak

Albano Vloeren showroom in Arnhem

Kom langs in onze showroom van Albano Vloeren in Arnhem voor een vrijblijvend advies en een gratis kop koffie. Woont u niet in de buurt? Geen probleem! Onze specialisten zijn actief door heel Nederland en komen graag bij u langs voor het aanbrengen van sfeerplinten, plintneuten en architraven, bekleden van uw wand of plaatsen van een plafondsysteem. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt gerust uw vraag stellen (via het formulier, telefonisch of per mail).

Contact

Wat kunnen we voor u betekenen?

Over ons