Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Vloeren plaatsen

Parket, PVC, Terrazzo en beton Vloer laten leggen

Een laminaatvloer leggen in huis is een hele klus, maar zou je met een beetje ervaring zelf kunnen doen. Zelf een ambachtelijke parketvloer, PVC vloer, Terrazzovloer of betonvloer leggen is een stuk lastiger!

Voor een mooi resultaat waar u jarenlang van geniet adviseren wij om het leggen van een vloer altijd over te laten aan een professional. Albano Vloeren neemt de klus graag voor u uit handen.

Bij Albano Vloeren Arnhem vindt u een groot aanbod houten parketvloeren, PVC vloeren en Terrazzovloeren. Ook voor een industriële look met woonbeton kunt u bij ons terecht. Onze vloerspecialisten hebben passie voor vloeren en hebben jarenlange ervaring met het hele proces: de oude vloer verwijderen, basisvloer egaliseren en natuurlijk de nieuwe vloer leggen.

Albano gaat voor kwaliteit Uw vloer professioneel gelegd

Albano Vloeren Arnhem heeft al 30 jaar ervaring met het leggen van houten vloeren en parketvloeren. Daarnaast hebben wij jarenlange ervaring met het leggen van PVC vloeren, Terrazzovloeren en betonvloeren. Wij vinden het belangrijk dat de vloer past bij uw persoonlijke wensen en bij de ruimte waar de vloer komt te liggen. Een mooie vloer leggen, vraagt om maatwerk en vakmanschap.

Geen vloer is ons te gek! Een vloer in stroken of visgraat komt vaak voor. Maar ook andere patronen zoals Hongaarse punt, hollandpatroon of versaillespatroon zijn voor ons geen enkel probleem. Een klassieke afwerking met een band en bies combinatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Vrijblijvend advies voor uw project? Maak een afspraak. We denken graag met u mee.

Afspraak maken

Stel uw parketvloer samen zoals u dat wenst Houtsoorten en kleuren

Het parket is verkrijgbaar in allerlei houtsoorten, zoals

  • Eiken
  • Noten
  • Afzelia
  • Wenge
  • Mahonie
  • Kambala
  • Merbau
  • Padoek
  • Afrormosia
  • Bamboe

In onze showroom hebben we diverse showborden waarop we de houtsoorten presenteren. We vertellen u graag meer over de verschillende houtsoorten en kleuren.

Meer over parketvloeren

Uitgebreide collectie PVC

Naast traditionele parketvloeren leggen wij ook vaak PVC vloeren. Een PVC vloer is duurzaam en slijtvast en kan een goed alternatief zijn voor een echte houten vloer. De PVC vloeren bij Albano zijn van premium kwaliteit. Het houtlook PVC lijkt veel op echt hout, inclusief natuurlijke uitstraling en voelbare houtstructuur. Wij leveren ook PVC vloertegels in diverse kleuren.

Om PVC goed te leggen dient de ondergrond egaal glad te zijn. Albano Vloeren Arnhem kan de basisvloer egaliseren als dit nodig is. Vervolgens kunnen wij de PVC vloer leggen in vele patronen, zoals visgraat Hongaarse punt, stroken of tegels.

Meer over PVC vloeren

Een duurzaam eindresultaat Het plaatsen van een Terrazzovloer

Naast PVC en houten vloeren plaatsten wij ook Terrazzo vloeren. Terrazzo vloeren zorgen voor een luxe sfeer in iedere ruimte. Wanneer u voor Terrazzo kiest dan kunt u daar heel lang van genieten. Terrazzo vloeren staan namelijk bekend om hun lange levensduur en tijdloze design.

Het plaatsen van een Terrazzovloer is een tijdrovende en specialistische klus die veel kennis en ervaring vereist. Onze adviseurs kijken samen met u wat er nodig is in uw specifieke situatie. Onze vloerspecialisten verwijderen de oude vloer en egaliseren de ondervloer met de hulp van professionele machines. Na het plaatsen van de Terrazzovloer raden wij aan de terrazzovloer te polijsten. Het polijsten van de Terrazzovloer zorgt voor een optimaal glans niveau. Bij Abano Vloeren Arnhem bent u verzekert van een vloer waar u jarenlang van kan genieten.

meer over terrazzo vloeren

Nieuwe woonbeton vloer

Betonvloeren hebben de afgelopen jaren bij zowel particulieren als bedrijven veel populariteit gewonnen. Woonbeton zorgt voor een stijlvolle, authentieke uitstraling en is naadloos, slijtvast, eenvoudig schoon te houden, perfect geschikt voor vloerverwarming en milieuvriendelijk.

Onze Adviseurs kijken samen met u wat er nodig is in uw specifieke situatie. Onze vloerspecialisten gaan snel en vakkundig te werk en halen alle oneffenheden uit de ondervloer. Vervolgens smeren ze de prachtig duurzame woonbeton vloer over de geëgaliseerde ondervloer. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek.

Meer over woonbeton vloeren

Een impressie van de mogelijkheden

Bezoek onze showroom

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw nieuwe vloer? Misschien heeft u al iets specifieks in gedachten, of bent u juist nog aan het oriënteren?

U bent van harte welkom in onze showroom in Arnhem om de vloeren te bekijken. Natuurlijk geven we u graag advies over het leggen van de vloer en het onderhoud.

Woont u niet in regio Arnhem, Nijmegen, Oosterbeek. Doorwerth, Velp, Rozendaal, Huissen, Angeren, Westervoort of Duiven? Geen probleem! Onze vloerspecialisten zijn actief door heel Nederland en wij krijgen regelmatig bezoekers uit regio Tiel, Amsterdam, Utrecht of Eindhoven. Neem gerust contact met ons op en stel uw vraag. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u!

Neem contact op