Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Tapijt verwijderen

Onze vloerspecialisten helpen je graag Tapijt laten verwijderen

Tapijt of tapijttegels liggen vaak vastgelijmd op een cementdekvloer hierdoor is het onmogelijk om zelf de tapijtvloer te verwijderen en enkel nog uit te voeren met professionele machines. Onze vloerspecialisten beschikken over de juiste kennis en gereedschappen om uw tapijt of tapijttegels snel en accuraat te verwijderen.

Lijmresten verwijderen en egaliseren

Wij hebben een ruime ervaring met het verwijderen van verschillende vloeren. Het verwijderen van oneffenheden zoals resterende lijmresten op de ondervloer, kan direct door ons worden uitgevoerd. Doordat wij in het bezit zijn van verschillende soorten professionele schuurmachines die wij in combinatie met industriële stofafzuigsystemen gebruiken, kunnen wij resterende lijmresten stofvrij en snel verwijderen.

Wilt u een egalinelaag laten aanbrengen na het verwijderen van de tapijt? Ook het egaliseren kunt u aan ons overlaten. Een afgewerkte vloer van egaline is steeds vaker een vereiste voor het leggen van een nieuwe vloer.

Wij verwijderen uw tapijtvloer

Wilt u uw tapijtvloer laten verwijderen, het liefst snel en schoon, door een gespecialiseerd bedrijf? Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen u graag! U kunt rechtstreeks contact met ons opnemen op telefoonnummer 06-11318433. Uiteraard kunt u ook, nadat uw oude vloer is verwijderd, bij Albano Vloeren terecht voor een nieuwe vloer!

Neem contact op

U kunt bij ons ook terecht voor:

Dé vloerenspecialist uit Arnhem Op zoek naar een nieuwe vloer?

Wilt u uw oude vloer verwijderen en hierna een nieuwe vloer leggen? Bij Albano Vloeren kunt u niet alleen terecht voor het verwijderen van de vloer, maar ook voor een compleet nieuwe vloer. Wij hebben een uitgebreid assortiment parketvloeren, pvc vloeren, betonvloeren en terrazzovloeren. Onze vloerspecialisten helpen u graag met het realiseren van uw droomvloer. Neem gerust contact met ons op (via het formulier, telefonisch of per mail) of kom langs in onze showroom in Arnhem.

Meer over vloeren