Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

PVC Visgraat

Voor ieder interieur een stijlvolle vloer

PVC visgraat vloeren hebben de afgelopen jaren veel populariteit gewonnen. Visgraat vloeren hebben een luxe en exclusieve uitstraling en passen perfect in zowel klassieke als moderne interieurs. PVC visgraat vloeren zijn er in verschillende soorten en maten, van smalle, lichte planken tot brede, donkere planken. Bij Albano Vloeren hebben we een ruime collectie aan PVC visgraat vloeren. Onze vakmannen kunnen het legpatroon en de materialen volledig naar uw wensen aanpassen.

In onze showroom vindt u veel verschillende soorten showborden van PVC visgraatvloeren. Door de presentatie op grote borden en vlakken krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden die Albano te bieden heeft.

Al ruim 30 jaar ervaring met visgraat vloeren

Albano Vloeren heeft ruime ervaring met het leggen en onderhouden van PVC visgraat vloeren. Het leggen en onderhouden van PVC visgraat vloeren is een taak waarbij veel vakmanschap komt kijken. De afgelopen jaren hebben we ons weten te onderscheiden door te werken met de beste materialen en vakmannen. Onze vakmannen beschikken over ruime kennis en ervaring van PVC en werken met professionele machines en materialen. Bij Albano Vloeren bent u verzekerd van een PVC visgraat vloer waar u jaren van kunt genieten. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Bezoek onze showroom in Arnhem. Woont u niet in de buurt? Geen probleem. Stel ons uw vraag (via het formulier, telefonisch of per mail). Wij helpen u graag verder!

Neem contact op

PVC visgraat vloer laten leggen

Wilt u graag een nieuwe PVC vloer laten leggen? Onze specialisten kunnen uw oude vloer verwijderen en, deze vervangen met een nieuwe PVC visgraat vloer. Het verschil tussen ons en onze concullega’s zit voornamelijk in de zorg die onze adviseurs en vakmannen dragen voor het eindresultaat. Met al hun kennis en ervaring en de beste materialen en gereedschappen gaan ze snel maar zorgvuldig aan de slag. De vakmensen van Albano Vloeren hebben een passie voor vloeren en streven altijd naar het mooiste resultaat voor uw woning.

Onderhouden van PVC visgraat vloeren

Door de jaren heen kan er vervuiling en beschadiging optreden aan de toplaag van uw PVC vloer. Hiervoor is specialistisch vloeronderhoud gewenst. Onze vakmannen maken gebruik van een professionele vloercoatingen met zeer hoge bestendigheid tegen kleurende chemicaliën zoals b.v. haarverfmiddelen en desinfecteermiddelen, etc. Deze vloercoatingen op basis van PU, geven een langdurige bescherming tegen slijtage en zijn van antislip voorzien. Ook voor het stoppen van weekmakers b.v. uit rubber, zodat er geen migratie plaats vindt. Vaak worden deze behandelingen toegepast op plekken waar veel loopverkeer van toepassing is. Zoals: Tandartspraktijken, kapsalons, autoshowrooms en dierenklinieken.

Onze PVC visgraat collectie

Bezoek onze showroom in Arnhem

Onze adviseur helpt u graag verder in een persoonlijk gesprek. Wij nodigen u hiervoor graag uit in onze showroom zodat we u meteen de mogelijkheden kunnen laten zien. Heeft u vragen over het leggen, onderhouden of verwijderen van uw PVC visgraat vloer. Stuur ons gerust een berichtje of kom langs.

Woont u niet in de buurt van Arnhem? Geen zorgen! U kunt uw vraag gerust aan ons stellen (via het formulier, telefonisch of per mail). Onze vakmannen zijn actief door heel Nederland en komen graag bij u langs voor het leggen, onderhouden of verwijderen van uw PVC visgraatvloer.

Maak een afspraak

Een impressie van onze visgraat PVC vloeren

Meer informatie nodig?

Contact