Skip to main content
BELANGRIJK: Ook in deze tijden blijft onze showroom geopend. Wel hanteren wij coronavirus maatregelen volgens de RIVM richtlijnen. Meer informatie

Over ons

Welkom bij Albano Parket Arnhem

Parketvloeren zijn een van de belangrijkste sfeermakers in een woning- of werkomgeving. Albano Parket Arnhem maakt dan ook een hoogwaardig onderscheid door vakkennis, specialisatie en service aan te bieden. Het leggen van ambachtelijk parket vergt veel inzicht en creativiteit. De afwisseling in het vak, het werken met hout en de positieve reacties van onze klanten, geeft ons de energie voor weer een nieuwe uitdaging.

Door de vele combinatie mogelijkheden in het ambachtelijk parket en de nodige vakmanschap is voor ons de reden om ons te blijven specialiseren in deze tak van sport. Met geduld, passie en het precisiewerk bieden onze parketspecialisten u totaaloplossingen, die volledig zijn afgestemd op uw wensen.

Onze eigen productie en parketteurs zijn uw garantie voor een perfecte parketvloer.

Showroom

In onze showroom vindt u alle verschillende soorten showborden op het gebied van ambachtelijke parket– en pvc-vloeren. Door de presentatie op grote borden en vlakken krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden die Albano Parket Arnhem te bieden hebben.

Ook kunt u bij Albano Parket Arnhem terecht voor traprenovatie, wandbekledingsfeerplinten en woonbetonvloeren.

Door de vele combinatie mogelijkheden in vloeren kunt u het beste een offerte opmaat laten maken in onze showroom in Arnhem. Onder het genot van een kopje koffie.

Afspraak?

Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden. Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
    ParketvloerenPVC vloerenWoonbetonvloerenBetonvloer polijstenNatuursteenrenovatieVloerrenovatieVloeronderhoudTraprenovatieVloer egaliserenVloer verwijderenAnders
    MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag