Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Albano Vloeren in Arnhem

Specialisten in maatwerk vloeren

Albano Vloeren, bestaande uit Albano Parket en Albano Vloertechniek,  zijn specialisten in het leggen, renoveren, verwijderen en bewerken van vloeren. Albano Vloeren biedt u een compleet pakket aan dienstverlening. Omdat wij alle vloerwerkzaamheden kunnen uitvoeren heeft u maar één aanspreekpunt voor uw volledige klus. Denk aan vloeren verwijderen, egaliseren, vloeren leggen of bestaande vloeren renoveren. Wij helpen u graag met het volledige project, hoe groot of klein het werk ook is.

Albano Vloeren werkt door heel Nederland voor opdrachtgevers en particulieren, en is VCA gecertificeerd.

Contact

Vakmanschap

Albano vloeren

Onze opdrachtgevers weten als geen ander dat vloeren een complexe materie zijn en dat er veel vakmanschap om de hoek komt kijken.  Door gebruik te maken met professionele machines kunnen wij makkelijk met onze kennis en ervaring inspelen in oplossingen die voor u van toepassing zijn, want zonder een goede voorbereiding van de ondergrond kan onze parketspecialist of vloerenspecialist geen mooie vloer realiseren. Wij denken graag met u mee voor de beste oplossing en zijn flexibel ingesteld en in staat om uw project van klein tot groot vakkundig uit te voeren.

Vloeren

Het Albano resultaat

Het eindresultaat bij oplevering van een vloer, of deze nu nieuw gelegd of dat uw bestaande vloer gerenoveerd is, spreekt voor zich. De  vloer wordt pas aan u opgeleverd wanneer alle puntjes op de i gezet zijn en de vloer compleet naar uw tevredenheid is.

 

 

 

Onze projecten

Door de jaren heen hebben wij vele vloeren mogen renoveren of opnieuw leggen. Onze parketvloeren, pvc vloeren, betonvloeren en terrazzovloeren zijn terug te vinden in kantoren, restaurants, showrooms, winkels en natuurlijk bij particulieren. Albano Vloeren is graag uw specialist in het realiseren van al uw wensen op het gebied van maatwerk vloeren!

Advies en inspiratie Bezoek onze showroom

In onze showroom vindt u alle verschillende soorten showborden op het gebied van ambachtelijke parketvloeren, houten vloeren en pvc-vloeren. Door de presentatie op grote borden en vlakken krijgt u een goed beeld van alle mogelijkheden die Albano te bieden heeft.

Bezoek onze showroom in Arnhem om de verschillende vloeren te bekijken en voor advies kunt u het beste van te voren een afspraak maken. U kunt gratis parkeren voor de deur.

 

Bezoek onze showroom

Wat kunnen we voor u betekenen?

Over ons