Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie

Over ons

Welkom bij Albano Vloeren in Arnhem

30 jaar kennis en ervaring

Albano Vloeren bestaande uit Albano Parket en Albano Vloertechniek  zijn specialisten in het leggen, renoveren, verwijderen en bewerken van vloeren. Albano Vloeren biedt u een compleet pakket aan dienstverlening. Zo heeft u maar een aanspreekpunt binnen ons bedrijf.

Onze opdrachtgevers weten als geen ander dat vloeren een complexe materie zijn en dat er veel vakmanschap om de hoek komt kijken.  

Door gebruik te maken met professionele machines kunnen wij makkelijk met onze kennis en ervaring inspelen in oplossingen die voor u van toepassing zijn, want zonder een goede voorbereiding van de ondergrond kan onze parketspecialist of vloerenspecialist geen mooie vloer realiseren.

Wij denken graag met u mee voor de beste oplossing en zijn flexibel ingesteld en in staat om uw project van klein tot groot vakkundig uit te voeren. 

Albano Vloeren werkt door heel Nederland voor opdrachtgevers en particulieren, en is VCA gecertificeerd. 

Afspraak?

Wij geven u graag advies over de verschillende mogelijkheden. Vul uw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.
    ParketvloerenPVC vloerenWoonbetonvloerenBetonvloer polijstenNatuursteenrenovatieVloerrenovatieVloeronderhoudTraprenovatieVloer egaliserenVloer verwijderenAnders
    MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag