Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Tapis Eiken parketvloer op zolder

Het resultaat

Albano Vloeren, gevestigd in het schilderachtige Arnhem, staat bekend om zijn hoogwaardige vakmanschap in parketvloeren. Een van hun meesterwerken is de Eiken Tapis parketvloer die ze met zorg hebben geïnstalleerd op zolder. Dit type parket, waarbij de Eiken massieve planken verlijmd en vernageld worden op de basisvloer, is een traditionele keuze die duurzaamheid en tijdloze elegantie combineert.

Tapis Eiken massieve parket stroken

De installatie van een Tapis Eiken parketvloer is een ambachtelijke kunst die vaardigheid en precisie vereist. Bij Albano Vloeren wordt elk detail nauwlettend in de gaten gehouden om ervoor te zorgen dat de vloer niet alleen mooi oogt, maar ook een solide basis biedt voor dagelijks gebruik. Door de massieve planken stroken te verlijmen en vernagelen ontstaat er een stevige verbinding met de basisvloer, wat resulteert in een vloer die vrijwel vrij is van kraken en kieren. Vast is zeker!

Houtsoort Eiken

De keuze voor Eiken als houtsoort is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch. Eikenhout staat bekend om zijn duurzaamheid en slijtvastheid, waardoor het perfect is voor ruimtes die intensief worden gebruikt, zoals zolders. De natuurlijke schoonheid van het Eikenhout wordt verder benadrukt door de afwerking met hoogwaardige lak, die niet alleen de kleur verdiept maar ook beschermt tegen slijtage en vlekken.

Lak afwerking

Wat deze parketvloer van Albano Vloeren extra bijzonder maakt, is het streven naar een onderhoudsarme oplossing. Door zorgvuldig te kiezen voor de juiste materialen en afwerkingen, wordt de noodzaak voor intensief onderhoud geminimaliseerd. Dit betekent dat de bewoners van het huis kunnen genieten van een prachtige Eiken parketvloer zonder zich zorgen te hoeven maken over tijdrovende onderhoudsroutines.

Albano Vloeren in Arnhem heeft met dit project opnieuw bewezen dat ze niet alleen vakmanschap leveren, maar ook streven naar klanttevredenheid op lange termijn. De Eiken Tapis parketvloer op zolder is niet alleen een functioneel element van het huis, maar ook een artistiek statement dat de ruimte verrijkt met warmte en karakter. Een investering in een parketvloer van Albano Vloeren is een investering in duurzame schoonheid en vakmanschap.

Andere projecten

Meer informatie nodig?

Contact