Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Visgraat parket

Een uitgebreide collectie visgraat

Visgraat vloeren zijn in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Het bekende visgraat patroon zorgt voor een luxe, exclusieve uitstraling en past perfect in de meeste interieurs, van modern tot klassiek. Van smalle en lichte planken tot brede en donkere planken; visgraat vloeren zijn verkrijgbaar in diverse varianten. In onze showroom hebben we een ruime collectie aan ambachtelijk visgraat parket. We kunnen indien gewenst het legpatroon en de materialen ook helemaal op maat maken.

Kom langs in onze showroom

Al ruim 30 jaar vakmanschap in parket vloeren

We staan in de markt nog vaak bekend als Albano Parket, de naam waarmee we ruim 30 jaar geleden zijn begonnen en waar onze passie voor parket is ontstaan. Als Albano Parket hebben we ons in de afgelopen 30 jaar gespecialiseerd in het leggen en renoveren van parketvloeren. Hierin onderscheiden we ons door echt vakmanschap. Wij werken alleen met de beste vakmannen en materialen. Onze passie voor en ervaring met parket vloeren stelt ons in staat om altijd een oplossing op maat te maken en altijd een prachtig, tijdloos eindresultaat neer te zetten. Dat is de zekerheid die u krijgt wanneer u kiest voor Albano Vloeren Arnhem.

Visgraat vloer laten leggen

Wilt u graag een nieuwe visgraat vloer laten leggen? Wij helpen u hier als vloerenspecialist uiteraard graag bij. We kunnen indien nodig uw oude vloer verwijderen, de vloer egaliseren en een prachtige nieuwe visgraat parketvloer leggen. Het verschil tussen ons en onze concullega’s zit voornamelijk in de zorg die onze adviseurs en vakmannen dragen voor het eindresultaat. Met al hun kennis en ervaring en de beste materialen en gereedschappen gaan ze snel maar zorgvuldig aan de slag. Hierdoor kunt u rekenen op een prachtig eindresultaat waar u jarenlang van kunt genieten.

Visgraat vloer renovatie en onderhoud

Naast het leggen van een nieuwe vloer kunnen we onze kennis en ervaring uiteraard ook inzetten om uw oude vloer op te knappen. Bij renovaties en schadeherstel is vaak vakmanschap om tot het beste eindresultaat te komen, vandaar dat we hier veel aanvragen voor ontvangen. Van klein onderhoud tot renovaties, we zorgen in ieder geval altijd weer voor die prachtige visgraat vloer waarop u ooit verliefd bent geworden. Hierdoor ziet uw visgraat vloer er weer een stuk beter uit en kunt u weer jarenlang zorgeloos genieten van uw vloer.

Kom langs in onze showroom in Arnhem

Woont u in de buurt van Arnhem en wilt u een nieuwe visgraat vloer laten leggen of uw huidige visgraat parketvloer laten behandelen? Dan helpen onze vakmannen u graag verder! Kom langs in onze showroom voor een gratis kop koffie, een vrijblijvend advies en om onze prachtige visgraat vloeren te ontdekken.

Woont u niet in regio Arnhem-Nijmegen? Geen probleem! Onze vakmannen zijn actief door heel Nederland en wij krijgen regelmatig bezoekers uit regio Tiel, Amsterdam, Utrecht of Eindhoven. Neem gerust contact met ons op en stel uw vraag. Wij delen onze kennis en ervaring graag met u!

Kom langs in onze showroom

Een impressie van onze visgraat parketvloeren

Wat kunnen we voor u betekenen?

Over ons