Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Bourgogne parket

Dé parketspecialist uit Arnhem Ruim 30 jaar ervaring in bourgogne parket

Bourgogne parket is een brede delen vloer van ca. 9 mm dik, met of zonder vellingkant (V-groef) en wordt op een ambachtelijke wijze gelegd, wat zorgt voor een heerlijk nostalgische uitstraling. Bourgogne parket is een massief houten vloer met breedtes tot ongeveer 18cm en dit ziet u ook terug in het eindresultaat. Bourgogne parket zorgt voor een robuuste, massieve uitstraling waardoor het niet opvalt dat de planken slechts 9 mm dik zijn.

Bourgogne Parketvloer Donker Eiken, strook, lakafwerking in Doorwerth

Ruime collectie houtsoorten, kleuren en legpatronen

Voor iedere woning en smaak is er een variatie voor handen die uitstekend in het interieur past. Een grote visgraat vloer of blokpatroon, maar ook hongaarse punt of weense punt behoren tot de mogelijkheden. De keuze in legpatronen bij bourgogne parket is niet zo ruim als bij tapis parket, maar zeker groot genoeg. U kunt kiezen voor een verouderde uitstraling met v-groef of een strakke uitstraling zonder v-groef. Ook heeft u keuze uit warme of koele houtsoorten. Denk bijvoorbeeld aan bijzondere vloeren zoals Padoek (knalrood) of Purplehart (paars). Zowel in uitstraling als in gebruiksgemak geeft deze massief houten parketvloer een heerlijk wooncomfort.

Kom langs in onze showroom in Arnhem

Woont u in de buurt van Arnhem en wilt u een nieuwe bourgogne parketvloer laten leggen of uw huidige bourgogne parket laten behandelen? Dan helpen onze parketspecialisten u graag verder! Kom langs in onze showroom voor een gratis kop koffie, een vrijblijvend advies en om onze prachtige bourgogne collectie te ontdekken. Woont u verder weg, wees dan niet getreurd! Onze parketspecialisten zijn actief door heel Nederland. Neem daarom gerust contact met ons op en stel ons uw vraag (via het contactformulier, telefonisch of per mail). Wij delen onze kennis en ervaring graag met u!

Contact

Meer informatie nodig?

Contact