Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Onze werkwijze

Dé vloerenspecialist uit Arnhem Ruim 30 jaar ervaring in het vak

Bij Albano Vloeren Arnhem werken we uitsluitend met de beste materialen en vakbekwame vloerspecialisten waaronder parketteurs. Onze parketspecialisten en vloerspecialisten worden regelmatig bijgeschoold om technieken te verfijnen en op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen. Bij Albano Vloeren maken we gebruik van moderne en geavanceerde machines, zoals ride-on zitstrippers voor het verwijderen van onder andere parket,- pvc, marmoleum- en tegelvloeren en schuur- en polijstmachines met professionele stofafzuigingen voor het stofvrij schuren en polijsten van parket, beton, en terrazzo vloeren.

Voorafgaand aan de werkzaamheden

Voorafgaand aan kijken onze adviseurs samen met u wat er nodig is in uw specifieke situatie en voeren we een inspectie uit. De wensen worden besproken en de gemaakte afspraken worden schriftelijk vastgelegd. Op basis hiervan wordt er een offerte opgesteld waarop de gemaakte afspraken nogmaals benoemd worden.

Tijdens de werkzaamheden

Bij Albano Vloeren bent u verzekert van een eindresultaat waar u jarenlang van kan genieten. De werkzaamheden aan uw vloer worden onafgebroken uitgevoerd. Bij Albano Vloeren vinden wij persoonlijke service enorm belangrijk. U heeft daarom contact met één vast aanspreekpunt. Onze vakmannen gaan snel maar vakkundig te werk en kunnen bijna elke gewenste uitstraling realiseren. Om kwaliteit te kunnen garanderen wordt er bij oplevering van de vloer de onderhoudsvoorschriften nogmaals doorgesproken.

Wij blijven betrokken

Hoewel onze vloeren uiterst duurzaam zijn kan er in de loop van tijd toch schade aan de vloer ontstaan om dit zoveel mogelijk te voorkomen kunt u bij ons ook een vloeronderhoudsservice inplannen. De specialisten van Albano Vloeren staan ook na afloop van de werkzaamheden voor u klaar. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen (via het contactformulier, telefonisch of per mail) Wij helpen u graag!

Wat kunnen we voor u betekenen?

Over ons