Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Schadeherstel

Wij helpen u snel en vakkundig Beschadigde vloer repareren

Heeft u schade aan uw parketvloer, houten vloerdelen, laminaat, linoleum of pvc vloer? Albano Vloeren Arnhem verzorgt in opdracht van verzekeringsmaatschappijen, vloerfabrikanten, expertisebureaus en particulieren de meest uiteenlopende schades aan vloeren zoals:

  • Brandschade
  • Waterschade
  • Rookschade
  • Inbraakschade
  • Verhuisschade

Onze parketspecialisten en vloerspecialisten hebben jarenlange ervaring met het herstellen van beschadigde vloeren. Heeft u te maken met een kapotte vloer die gerepareerd moet worden? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op

Vakkundig advies Beschadigde vloer herstellen

Na het opmaken van een taxatierapport maken wij per vloerschade op basis van onze expertise en vakmanschap de afweging of partieel herstel mogelijk is of dat de vloer vervangen dient te worden. In uw belang en onze deskundigheid en werkwijze streven wij, indien technisch mogelijk, de vloerschade snel en correct te herstellen. Albano Vloeren beschikt over vakbekwame parketspecialisten en vloerspecialisten die regelmatig worden bijgeschoold om technieken te verfijnen en nieuwe ontwikkelingen te volgen. Zo bent u verzekerd dat een vakbekwame parketspecialist of vloerspecialist de vloer op een correcte wijze renoveert.

Albano Vloeren Arnhem werkt al vele jaren met succes voor verschillende verzekeringsmaatschappijen, schade experts en vloerfabrikanten.

Andere renovaties:

Wat kunnen we voor u betekenen?

Over ons