Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Bamboe Parket

Parket van bamboe in plaats van hout

Bamboe parket is (zoals de naam al verklapt) parket gemaakt van bamboe in plaats van hout. Daarmee is bamboe parket een duurzaam (ecologisch verantwoord) alternatief. Doordat er 1300 verschillende bamboesoorten bestaan zijn de mogelijkheden ook nog eens eindeloos. De bamboestammen worden in strips gezaagd waarna de buitenste groene schil wordt verwijderd, de strips worden geschuurd en verwerkt tot bamboeparket (door deze te persen). Het eindresultaat is een sterke vloer met een unieke, natuurlijke look die zorgt voor een natuurlijke, botanische uitstraling. Bamboe parket leggen wij in diverse patronen (o.a. visgraat, strook en blokpatroon) en kunnen we indien gewenst ook op maat maken.

Dé vloerenspecialist uit Arnhem Al ruim 30 jaar vakmanschap in Parket vloeren

De meeste mensen kennen ons nog onder de naam Albano Parket. De naam waarmee we ruim 30 jaar geleden zijn begonnen en waar onze passie voor parket is ontstaan. Als Albano Parket hebben we ons in de afgelopen 30 jaar gespecialiseerd in het leggen en renoveren van parket vloeren. Hierin onderscheiden we ons door echt vakmanschap. Wij werken alleen met de beste parketspecialisten en materialen. Onze passie voor en ervaring met parket vloeren stelt ons in staat om altijd een oplossing op maat te maken en altijd een prachtig, tijdloos eindresultaat neer te zetten. Dat is de zekerheid die u krijgt wanneer u kiest voor Albano Vloeren.

 

 

Bamboe parket laten leggen

Wilt u graag een nieuwe bamboe parketvloer laten leggen? Wij helpen u hier als parketspecialist uiteraard graag bij. We kunnen indien nodig uw oude vloer verwijderen, de vloer egaliseren en een prachtige nieuwe bamboe parketvloer leggen. Het verschil tussen ons en onze concullega’s zit voornamelijk in de zorg die onze adviseurs en parketspecialisten dragen voor het eindresultaat. Met al hun kennis en ervaring en de beste materialen en gereedschappen gaan ze snel maar zorgvuldig aan de slag. Hierdoor kunt u rekenen op een prachtig eindresultaat waar u jarenlang van kunt genieten.

Bamboe parket renovatie en onderhoud

Naast het leggen van een nieuwe vloer kunnen we onze kennis en ervaring uiteraard ook inzetten om uw oude vloer op te knappen. Bij renovaties en schadeherstel werkzaamheden komt vaak veel vakmanschap kijken om tot het beste eindresultaat te komen. Vandaar dat we hier veel aanvragen voor krijgen. Van klein onderhoud tot renovaties, we zorgen in ieder geval altijd weer voor die prachtige bamboe vloer waarop u ooit verliefd bent geworden. Hierdoor ziet uw vloer er weer een stuk beter uit en kunt u er weer jarenlang zorgeloos van genieten.

Kom langs in onze showroom in Arnhem

Woont u in de buurt van Arnhem en wilt u een nieuwe bamboe parketvloer laten leggen of uw huidige bamboe parket laten behandelen? Dan helpen onze parketspecialisten u graag verder! Kom langs in onze showroom voor een gratis kop koffie, een vrijblijvend advies en om onze prachtige bamboe collectie te ontdekken. Woont u verder weg, wees dan niet getreurd! Onze parketspecialisten zijn actief door heel Nederland. Neem daarom gerust contact met ons op en stel ons uw vraag (via het contactformulier, telefonisch of per mail). Wij delen onze kennis en ervaring graag met u!

Contact

Meer informatie nodig?

Contact