Skip to main content
Wij zijn weer volgens onze reguliere openingstijden geopend. Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom! Meer informatie


Nieuwe collectie pvc vloeren in visgraat patroon

Vanaf heden is er een nieuwe collectie pvc vloer verkrijgbaar bij Albano Parket in 6 verschillende kleuren en het gewilde formaat van 12 x 60 cm!

Hoewel Albano Parket al vele jaren de meest uiteenlopende patronen legt in parketvloeren, houten vloeren en pvc vloeren is visgraat nu echt wel de trend. Albano Parket heeft vanaf heden een nieuwe collectie pvc vloeren toegevoegd aan de huidige collectie pvc vloeren welke niet alleen als een strook gelegd kan worden, maar ook in een visgraat motief of zelfs een mooi blokpatroon. Wilt u uw pvc visgraat vloer rondom afgewerkt hebben met een mooie band? Dat kan uiteraard ook.

Deze nieuwe collectie pvc vloeren bieden hoogwaardige, comfortabele vloeren met de uitstraling van echt hout. Betrouwbaar, geluiddempend, watervast, duurzaam en milieuvriendelijk. De kwaliteit van de afwerking en de zuivere samenstelling zijn belangrijke pijlers van deze pvc vloeren. Dankzij de verschillende legwijzes is er voor iedere toepassing een passende pvc vloer!

Wilt u ook graag een mooie pvc vloer in een visgraatpatroon? Bezoek dan onze showroom in Arnhem. U bent van harte welkom!