Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Tapijt verwijderen in Arnhem

Het resultaat

Albano Vloeren verwijdert verlijmd tapijt op 5 verdiepingen t.b.v. de entree in studentenhuis te Arnhem

Heeft u verlijmd tapijt liggen in een woning, appartement of bedrijf?
Albano Vloeren is de vloerenspecialist in tapijt verwijdering. Met onze professionele machines verwijderen wij veilig en snel elke tapijtvloer er uit. Is tapijt namelijk verlijmd aan de vloer dan kan het een enorm zware en intensieve klus zijn om het van de ondervloer te verwijderen. Wanneer het tapijt is vast gelijmd met bruine lijm dan is het een zware klus en kan de ondervloer het zwaar te verduren krijgen. Een vastgelijmde vloerbedekking zoals tapijt verwijderen is dus zonder de juiste machines, expertise en mankracht een onmogelijke taak.


Wilt u dus liever niet uw handen vuil maken en het verlijmde tapijt graag door een vloerspecialist laten verwijderen? Neem dan gerust contact op met Albano Vloeren in Arnhem. Wij beschikken over de nieuwste apparatuur om elk soort tapijt eenvoudig en zonder het ontstaan van schades aan muren en ondervloer te verwijderen.
Tevens beschikken wij ook over de juiste middelen om eventueel achtergebleven hardnekkige tapijtresten en lijmresten te verwijderen.

Andere projecten