Kom langs in onze showroom, spontaan of op afspraak. U bent van harte welkom!
026 325 94 35

Schuren van parketvloer of houten vloer

Het resultaat

Schuren van parketvloer of houten vloer.

De eerste stap bij het renoveren van een parketvloer, is het schuren. Het schuren wordt meestal uitgevoerd met een bandschuurmachine. Hoeken en randen worden geschuurd met een kantenschuurmachine. Afhankelijk van de situatie van de parketvloer of houten vloer wordt het schuren van de vloer meestal uitgevoerd in 3 schuurgangen, van grof naar fijn. Na het schuren van de parketvloer of houten vloer wordt deze gepolijst. Indien nodig worden vellingkanten gefreesd, spijkertjes gedreveld en spijkergaatjes dicht gestopt. Na het uitvoeren van deze vloerwerkzaamheden is het noodzakelijk om de vloer af te werken met een vloerolie of lak.

De houten vloer die wij bij onze klant in Arnhem hebben geschuurd, hebben de vloerspecialisten van Albano Parket op verzoek van de klant afgewerkt met een vloerolie welke in een 2 laags systeem is aangebracht. Deze kleurolie is zeer gewild en wordt dan ook vaak bij Albano Parket door onze klanten uitgekozen.

Is uw parketvloer of houten vloer ook toe aan een vloerrenovatie? Maak dan snel een afspraak met ons of bezoek onze showroom in Arnhem om de verschillende afwerkingsmogelijkheden voor uw vloer te bekijken! Voor rechtstreeks contact kunt u ons bereiken op 06-11318433.

Andere projecten